Shopping Cart Uw aanvraag: 0 act(s)

Thema op TIJDSPERIODE

Display:
    Zingende Fotografen - (Muzikale Act)

Deze twee Zingende dames zingen live en maken grappige of mooie foto’s van uw gasten jong of oud. Er zijn volop interactieve momenten met het publiek met humor en vrolijkheid. De foto’s worden direct geprint. Er is keus uit diverse thema’s.De Zingende Fotografen zijn ook leuk om als ontvangstact weg te zetten, iedereen krijgt namelijk met..

Alien Zilver - (Steltenlopers)

Buitenaardse wezens op stelten. Zijn ze van deze planeet? Ze maken contact met de mensen op deze aarde. Wij zijn voor hen net zo vreemd als zij voor ons! Daar willen ze meer van weten... Soort Act:Steltenlopers, Steltlopers Genre:Stelten act,  Ontvangst Entertainment, Festival Act, Thema Zilver, Nightlife Entertainment, Thema Space..

Anna Paulowna  (Koningin der Nederlanden 1840)

Anna Paulowna Anna was een dochter van de Tsaar Paul I van Rusland en diens vrouw Tsarina MariaFjodorovna. In 1816 vroeg kroonprins Willem (zoon van Koning Willem I) Anna's hand. In 1840 werd zij koningin der Nederlanden. In de rol van koningin voelde en gedroeg zij zich erg hoog verheven boven het volk. Ze liep altijd kaarsrecht en bij officiele v..

Batavier - (Levend Standbeeld)

Dit Levende Standbeeld van de Batavier is prachtig op uw evenement! De strijder uit de oudheid straalt de strijdlust van weleer uit, gelukkig ook met humor... Mogelijkheden: Levend StandbeeldSpeeltijd: 1x 50 min. (binnen 1 uur) = BASIS  of  2x 35 min. (binnen 2 uur) of2x 45 min. (binnen 3 uur) of3x 40 min. (binne..

Bijzonder Duo in Colour - (Muzikale Act)

Dit Bijzondere Duo vermaakt uw gasten of bezoekers graag met hun vrolijke Wereldmuziek, Zuid-Amerikaans, Klezmer, Zigeunerjazz, Marsmuziek, maar ook kinderliedjes. De muzikanten spelen op Gitaar en Saxofoon en veel tweestemmige zang. De act is ook als trio mogelijk, dan is er een percussionist bij. Kortom een feest om naar te luisteren! ..

Charles Dickens Personages - (Kerst Act)

Deze Charles Dickens figuren (2 tot 30 spelers) uit de 19e eeuw zijn prachtig in te zetten voor uw Evenement! U kunt ze in zetten als ontvangstact voor uw gasten of om bijv. producten uit te delen maar ook om uw gasten op te vrolijken met bijv. fotolijsten waarbij uw gasten op de foto worden gezet door een fotograaf of door de mobiel..

Cornelis Lely - (Levend Standbeeld)

Dit Levende Standbeeld van Cornelis Lely staat prachtig op uw Evenement. Cornelis Lely (1854-1929) was een Nederlandse ingenieur, waterbouwkundige, minister en gouverneur. Lely ontwierp in 1891 een plan voor de afsluiting van de Zuiderzee,waarop deze in 1932 door de Afsluitdijk definitief werd afgesloten en het ijsselmeer ontstond. Lelystad is naar..

Dames Trio (zingt Andrews Sisters + hedendaags)

Dit professionele Trio bestaat uit 3 gedreven zangeressen met een interesse voor de fifties en haar muziek. Ze staken in 2009 hun hoofden bijeen om samen een meerstemmig, vrouwelijk en swingend zang-trio te formeren. De Andrew Sisters zijn een grote inspiratie geweest voor dit trio vanwege hun muziek, hun herkenbare closeharmony swing-sti..

Disco Ballen - (Steltenlopers)

Deze Zilveren Discoballen op Stelten zijn de perfecte eye-catcher voor elk feestje! Corona Proof Entertainment. De 1,5 meter economie vraagt van ons als entertainmentbureau om een creatieve oplossing. Die uitdaging gaan we graag aan! Sommige van onze acts zijn juist extra geschikt nu. Zo kunnen onze steltenacts een belangrijke..

DJ Lounge Party's , 70e en 80e jaren Party's

Al jarenlang verzorgt deze DJ de muziek op allerlei soorten feesten en evenementen. De shows zijn eigentijds, stijlvol, gewaagd, professioneel en strak verzorgd. De kracht van de shows zit hem buiten de DJ ook in de met stijl geklede DJ-setup met Wit Bont en Blacklights. Of het nou een 70e of 80e jaren party of een lounge p..

Drie Sopranen (van Opera tot Andrew Sisters)

Drie sprankelende klassieke zangeressen met begeleiding op piano. Met geraffineerde humor, plezier en verrassende wendingen verzorgen zij een stijlvol theatraal optreden van Opera tot een Andrew Sisters act of een a capella gezongen lied op maat, tot Franse chansons, Opera muziek en jaren 20 muziek.  Als er mogelijkheid voor is kunne..

Erasmus - (Levend Standbeeld)

Het Levende Standbeeld van Erasmus is gebaseerd op het standbeeld van Erasmus in Rotterdam. Het is het eerste standbeeld van Nederland, afgezien van de religieuze beelden. Desiderius Erasmus leefde van 1469 to 1536 en was een Nederlands Augustijner monnik, humanist, schrijver en filosoof. Mogelijkheden: Levend Standbeeld Speeltijd: 3 x ..

Familie op stap - (Steltenlopers)

Deze familie uit de jaren 50 gaan op stap. De stijve ouders op stelten en de huilende baby in een grote kinderwagen met de kleine jongen vragen veel aandacht van het publiek. Tussendoor houdt "De Familie op stap" muzikale performances en met de humoristische acties vormt het een mooi sfeervol plaatje om naar te kijken. Zeer geschik voor S..

Flower Power Girls - (Steltenloopsters)

De Hippe Flower Power Girls op Stelten versieren en flirten met de gasten op hun heen. Deze act is ook mogelijk met muziek! Soort Act:Steltenlopers, Steltlopers Genre:Stelten act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Thema Bloemen, Winkelcentra entertainment, Thema Wit. Speeltijd:1x 60 min. of  2x 30 min. (binnen 3 uur) of&..

Gezinsportret - (Levend Standbeeld)

Met dit gezin uit de Victoriaanse tijd (1837-1901) kunt u alle kanten op. U kunt ze als echtpaar boeken, maar ook alleen de moeder met kind(eren). Leuk idee: U kunt deze act ook bijv. combineren met een fotoshoot op een feest of huwelijk. Soort Act:Levend Standbeeld, Mobiele act Genre:Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Ontvangst Act, Beu..

Hertogin uit de 18e Eeuw - (Levend Standbeeld)

Dit Levende Standbeeld van de Hertogin uit de 18e eeuw staat prachtig op uw Evenement. Het Levende Beeld van de 18e eeuwse Hertogin wil uw publiek graag laten genieten van de schoonheid van toen. Mogelijkheden: Levend Standbeeld, Ontvangst act Speeltijd: 2x 40 min.(binnen 3 uur) = BASIS  of 3x 40 min.(binnen 4 uur) of&nbs..

Jonkvrouw & Troubadour - (Steltenlopers)

De Jonkvrouw Steltenloper & Troubadour met gitaar is als mobiele act geschikt voor elk feestje! In te zetten op Middeleeuwse feesten, Straatfeesten of als  spectaculaire aankondiging. Soort Act:Steltenlopers, Steltlopers Genre:Stelten act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Mobiele Act, Mobiele Entertainment, Thema Middeleeuwen, Them..

Keizer Karel - (Levend Standbeeld)

Een prachtig Levend standbeeld van Keizer Karel. De gelijkenis met het beeld van Keizer Karel uit Nijmegen is groot. Dit beeld Leeft echter, vol strijdkracht maar ook vol humor. Mogelijkheden: Levend Standbeeld, Ontvangstact. Speeltijd: 1x 50 min. (binnen 1 uur) of  2x 35 min. (binnen 2 uur) of2x 45 min. (binnen 3 uu..

Kerst Familie op stap -  (Steltenlopers)

Deze kerstfamilie uit de jaren 50 gaat op stap. De ouders op stelten en het jongetje Bart en dan de grote kinderwagen met de lieve kleine Kerst baby vragen veel aandacht van het publiek. De Kerstfamilie brengt voor jong en oud, interactief theater en weet als geen ander de sfeer tijdens een evenement super leuk & gezellig te..

Klassiek 18e eeuws Duo - (Levend Standbeeld)

Dit 18e eeuws duo is een prachtige animatie act voor uw evenement. Het duo is ook uitstekend geschikt om ingezet te worden als levend standbeeld! Soort Act:Levend Standbeeld, Mobiele Act. Genre:Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Ontvangst Act, Beurs & Promotie Entertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entert..

Klassieke Griekse Beelden

Deze prachtige gebodypainte beelden lijken traditionele griekse tuinbeelden te zijn. Er zijn diverse combinaties mogelijk.  Mogelijkheden: Levend Standbeeld, Ontvangstact. Speeltijd: 3x 40 min.  (binnen 4 uur). Aantal Spelers:1 Speler   -  Code: STA-2482-927  - Prijscategorie:  €     60..

Louis XIV en Madame de Pompadour

Louis XIV wordt afgeleid door de mooie vrouwen in het publiek maar daar is zijn maîtresse niet van gediend en wil aandacht! Louis (Lodewijk) XIV was koning van Frankrijk van 1643 tot zijn dood in 1715. Hij begon als koning toen hij vier jaar oud was en dat duurde tweeënzeventig jaar. Madame de Pompadour was een van de beroemdste maîtresses van koni..

Middeleeuwse Goochelaar

Deze middeleeuwse goochelaar in bourgondisch kostuum heeft een unieke uitstraling, passend binnen b.v. een bourgondisch buffet, een jaarmarkt, middeleeuwse sfeer, bruiloft, de sfeer van een kasteel of uw stijlvolle personeelsavond. De gebruikte trucs versterken de middeleeuwse sfeer. Uiteraard wordt de  voorstelling aa..

Middeleeuwse Magiërs - (Straattheater)

Dit over-enthousiaste Middeleeuwse stel zorgt voor eten, muziek, een ontvangst, hekserij, zwarte magie en sfeer! Door hun echte “Middeleeuwse Magie” laten zij bij vertrek een onuitwisbareindruk achter. Bourgondisch Barbaars en onbeholpen, maar ook zachtaardig en toegankelijk. Folklore , maar dan flink doorgeslagen! Soort Act:Straattheater. Genre:..

Middeleeuwse Marktkoopvrouw - (Levend Standbeeld)

Dit Middeleeuwse Levende Beeld van een Marktkoopvrouw zwaait met veel plezier naar de mensen. Ze verkoopt graag haar producten... Mooi als productpresentatie voor uw producten! Soort Act:Levend Standbeeld, Mobiele act Genre:Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Ontvangst Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubile..

Middeleeuwse Nar + Jonkvrouw - (Steltenlopers)

Deze Middeleeuwse Nar zorgt snel voor een glimlach voor jong en oud! Geschikt voor Middeleeuwse feesten of jubileumjaar van een stad. De Nar op (spring)stelten is ook samen te boeken met de Middeleeuwse Jonkvrouw. Soort Act:Steltenlopers, Steltlopers Genre:Stelten act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Thema Middeleeuwen, Springstelten,..

Middeleeuwse Troubadour - (Muzikale Act)

Een zanger die zichzelf begeleidt op luit, lier of accordeon en zo op gepaste manier zijn publiek weet te vermaken. Het repertoire van deze chansonnier omvat naast Franse ook Nederlandse -en Vlaamse liederen. Hij treedt doorgaans op in een middeleeuwse outfit. Andere kostuums zijn ook bespreekbaar. Soort Act:Muzikale ActMiddeleeuwse Troubadour met..

Middeleeuwse Troubadour - (Muzikale Act)

Deze Middeleeuwse troubadour met Gitaar omvat ruim 300 titels met voornamelijk Frans, Nederlands en Engelstalig repertoire. De Troubadour speelt Akoestisch maar extra versterking is mogelijk. Soort Act:Muzikale ActMiddeleeuwse Troubadour met Gitaar / Accordeon Muziek Genre:♦ Middeleeuwse Liedjes♦ Franse Liedjes♦ Nederlandse Liedjes♦ Engelsta..

Ontdekkingsreiziger - (Levend Standbeeld)

Deze Ontdekkings uit de 16e eeuw overziet zijn publiek door zijn kijker. Wanneer hij iets interessants in zicht heeft gaat hij dit nader onderzoeken en heeft op deze manier een leuk kontakt met zijn publiek. Mogelijkheden: Levend Standbeeld, Ontvangst act Speeltijd: 1x 50 min. (binnen 1 uur) = BASIS  of  2x 35 min. (binne..

Pop-art: Passie - (Levend Beeld)

Dit Levend Standbeeld is geinspireerd door het pop-art van Roy Lichtenstein. Een passionele act van man en vrouw in knalkleuren en met zwarte lijnen. Roy Lichtenstein (New York 1923–1997) was een Pop-art-kunstenaar. Zijn werken zijn vooral bekend vanwege de cartooneske afbeeldingen met felle, primaire kleuren omlijnd door vette zwarte lijnen. Deze ..

Romeinse Keizer - (Levend Standbeeld)

Dit Levende Standbeeld van de Romeinse Keizer heeft grote gelijkenis met het beeld van Keizer Traianus uit Nijmegen. Dit beeld Leeft echter, vol regeerzucht maar ook vol humor... Mogelijkheden: Levend Standbeeld, Ontvangstact. Speeltijd: 1x 50 min. (binnen 1 uur) of  2x 35 min. (binnen 2 uur) of2x 45 min. (binnen 3 u..

Sjonnie en Anita - (Steltenlopers)

Deze volkse typetjes komen graag de boel op stelten zetten. Sjonnie is weer aan het mopperen, want Anita is met alle mannen aan het “sjansen”.Geschikt voor bijvoorbeeld elk “proud to be fout” "Sjonnie en Anita party" of “jaren 90 feest”!! Ook leuk als welkomst act.  Corona Proof Entertainment. De 1,5 meter economie vraagt van ons als enterta..

Soul op Stelten - (Steltenlopers)

Dit Soul Steltenlopers Duo danst op stelten tussen uw publiek op hun eigen disco muziek. Uw gasten worden getrakteerd op een dans showtje of een disco danspasjes-Workshop uit de jaren zeventig! Kortom deze 70e jaren act van Steltenlopers zijn helemaal Soul! Het duo heeft een eigen geluidsinstallatie (geen stroompunt nodig). Corona Proof ..

Theatrale Tafelgoochelaar

Deze tafelgoochelaar is een bekwaam en veelgevraagde tafelgoochelaar in Nederland. Door zijn vriendelijke uitstraling, theatrale presentatie van de goochel- trucs en een performance kwaliteit die vriendelijk geprijsd is, is deze goochelaar een graag geziene magiër op menig feest, partij of evenement. Hij heeft zijn sporen als magiër al geruime tijd..

Tiroler Hansel - (Muzikale Act)

Tiroler Hansel speelt en zingt graag het Kufsteinlied of Edelweiss waardoor uw gasten zich direct wanen op de onmetelijke Alpenweiden. Hij kan de behoefte om uit te barsten in een vrolijk gejodel maar moeilijk bedwingen.De muzikale en vrolijke entertainer krijgt de stemming er flink in bij uw gasten. Soort Act:Muzikale Act Instrument:Accordeon M..

Trio 30e-40e jaren  - (Muzikale Act)

3 Zangeressen met Swing repertoire uit de jaren 30-40 van o.a. de Andrews Sisters. Ook bekende moderne popliedjes worden door de dames gebracht in de swingende stijl van de Andrews Sisters, bijvoorbeeld een hilarische bewerking van "I will Survive","The Ketchup Song en " Wake me up". Zij zorgen voor een feestelijke sfeer op een stijlvolle man..

Troubadour - (Muzikale Act)

Deze Troubadour met gitaar en accordeon is een muzikale toevoeging op uw feest met vrolijke muziek en zang. Hij treedt meestal op in z'n Middeleeuwskostuum maar dat is ook aan te passen aan uw wensen! Een extra aanvulling met acteur / actrice of vuurkunstenaars is ook mogelijk. Soort Act:Muzikale ActMiddeleeuwse Troubadour met Zang, Gitaar en..

Troubadours Duo of Trio- (Muzikale Act)

Deze Troubadours kunt u als solo, duo of als trio boeken. Als solo speelt hij Gitaarluite en Kazoo, als duo spelen ze met Gitaarluite/Kazou en Fluitspeler of als Trio met ook een Doedelzakspeler erbij.Een prachtige geheel en zeer geschikt voor Middeleeuwse feesten. Soort Act: Muzikale Act, Akoestische act Genre:Troubadours, Middele..

Vrolijke Narren - (Steltenlopers)

Deze Vrolijke Narren Steltenlopers maken er een leuk feestje van! Corona Proof Entertainment. De 1,5 meter economie vraagt van ons als entertainmentbureau om een creatieve oplossing. Die uitdaging gaan we graag aan! Sommige van onze acts zijn juist extra geschikt nu. Zo kunnen onze steltenacts een belangrijke rol spelen om uw ..

Willem van Oranje - (Levend Standbeeld)

Prins van Oranje, Graaf van Nassau, Katzenelnboven, Vianden en Diez, bekend als Willem van oranje (1533-1584) of onder zijn bijnaam Willem de Zwijger, was aanvankelijk stadhouder voor de koning van Spanje, doch later de initiator, opstandelingenleider van de opstand tegen de heer der Nederlanden, Filips II. De opstand staat bekend als de 80-jarige ..

Zingende 40e Jaren Kapsters - (Muzikale Act)

De Zingende 40e Jaren Kapsters zorgen al Zingend en Kappend voor een unieke 40e jaren beleving (in het bijzonder rond de tijd van de bevrijding van Nederland). Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane meisjes, zingen ze heerlijke jaren 40e jaren hits. Stilzitten is er bijna niet bij! Repertoire: Liedjes van Bing Crosby, Ve..

Zingende Rock 'n Roll Kapsters (Muzikale Act)

De Zingende Kapsters zorgen al Zingend en Kappend voor een unieke Rock ‘n Roll beleving. Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane Rock ‘n Roll meisjes, zingen ze heerlijke jaren ’50en ’60 hits. Stilzitten is er bijna niet bij!Wake up little Susie, Breaking up is hard to do, Jailhouse Rock; stuk voor stuk heerlijke nummers u..