BIJ DE SPELERS

Backstage bij de Spelers zien we twee steltenlopers grappig op de foto in hun kostuums Circle Mania LED, klaar om het publiek te betoveren met hun opvallende optreden.

Kijk backstage bij de Spelers, waar twee steltenlopers grappig poseren in hun kostuums Circle Mania LED. Met een mix van plezier en anticipatie maken ze zich klaar om het publiek te betoveren met hun opvallende optreden, terwijl de energie van het moment zich door de coulissen verspreidt.

Backstage zie je hoe de steltenlopers moeilijke posities aannemen om hun stelten aan te kunnen doen. Niet altijd is de toegewezen ruimte even handig, maar door hun ervaring lukt het ze altijd om zich klaar te maken voor het optreden

Neem een kijkje backstage en zie hoe de steltenlopers zich in moeilijke posities manoeuvreren om hun stelten aan te doen. Soms is de toegewezen ruimte niet ideaal, maar dankzij hun ervaring en vaardigheid weten ze altijd hoe ze zich moeten aanpassen en zich klaar moeten maken voor het optreden, wat er ook gebeurt.

Achter de schermen terwijl een grote groep spelers zich klaarmaakt. Overal is visagie, spelden en haarstukken te zien. De tijd dringt, de performance nadert snel, maar gelukkig is iedereen op tijd klaar

Achter de schermen zie je een levendige drukte terwijl een grote groep spelers zich voorbereidt op hun optreden. Overal zie je visagieartiesten aan het werk, spelden die worden geplaatst en haarstukken die worden bevestigd. De tijd dringt, want de performance nadert snel, maar dankzij de georganiseerde inzet van iedereen is gelukkig alles op tijd klaar voor een spectaculaire show.

Net voor een optreden nemen steltenlopers Danique en Helmer even de tijd om een leuke foto te maken backstage. Altijd plezier met deze professionals!

Op het puntje van hun optreden nemen steltenlopers Danique en Helmer even een momentje om samen een leuke foto te maken backstage. De energie is voelbaar terwijl ze zich voorbereiden, maar er is altijd tijd voor wat plezier met deze professionele artiesten voordat ze het podium opgaan om het publiek te betoveren met hun talent.

Steltenlopers maken zich gereed om op te treden in Vrolijk & Fleurig, een van onze meest vrolijke zomerse acts op stelten. Buiten op het festival is er voldoende ruimte om heerlijk in het zonnetje de kostuums aan te doen.

De steltenlopers bereiden zich voor om op te treden in Vrolijk & Fleurig, een van onze meest vrolijke zomerse acts op stelten. Terwijl de festivalgangers genieten van de zon, maken de artiesten zich buiten klaar, waar voldoende ruimte is om in de ontspannen sfeer van het festival de kostuums aan te trekken en zich voor te bereiden op een opwindende en kleurrijke optreden.

Een hilarisch moment wanneer Yvonne met haar steltenkostuum al vervoerd moet worden naar het startpunt van haar optreden. Naast steltenkunsten wordt er van onze spelers ook flexibiliteit verwacht.

Een komisch tafereel ontvouwt zich wanneer Yvonne met haar steltenkostuum al vervoerd moet worden naar het startpunt van haar optreden. Het vraagt niet alleen om steltenkunsten, maar ook om de nodige flexibiliteit van onze spelers om zich aan te passen aan deze onverwachte situatie. Dit moment benadrukt de veelzijdigheid en toewijding van onze artiesten om ervoor te zorgen dat elk optreden soepel verloopt, zelfs in de meest ongewone omstandigheden.

Soms vergt het aanpassingsvermogen van onze modellen backstage. Hier zie je Danique druk bezig met haar styling, koffers op de grond, zonder spiegels, op zoek naar schoenen. Maar gelukkig slagen ze er altijd in om op tijd helemaal klaar te staan voor een geweldig optreden.

Achter de schermen vereist het voorbereiden van onze modellen soms wat aanpassingen. Hier zie je Danique, temidden van koffers op de grond, zonder spiegels, druk bezig met haar styling en op zoek naar de juiste schoenen. Ondanks de uitdagingen lukt het hen altijd om op tijd helemaal klaar te staan voor een geweldig optreden, wat getuigt van hun toewijding en professionaliteit.

Niet alle kostuums zijn even gemakkelijk voor onze danseressen. Hier hebben we een lastige: een fully covered bodysuit in zebra print. Ondanks het beperkte zicht, lukt het hen toch om een spetterend optreden te geven.

Sommige kostuums vormen een uitdaging voor onze danseressen. Neem bijvoorbeeld deze fully covered bodysuit in zebra print – een lastige outfit met beperkt zicht. Maar ondanks deze hindernis slagen ze erin om een spetterend optreden neer te zetten, waarbij hun toewijding en talent echt tot hun recht komen.

Backstage zie je een van onze top spelers die haar visagie zelf aanbrengt. Dit kostuum vereist een uitdagende visagie die we altijd vooraf oefenen met al onze spelers.

Backstage zie je een van onze top spelers die haar visagie zelf aanbrengt. Dit kostuum heeft een uitdagende visagie die we altijd vooraf oefenen met al onze spelers. Dit bungee kostuum wordt gebruikt als aerial dancer act en is een van onze meest uitgebreide optredens.

Het is niet altijd mogelijk om het steltenkostuum alleen aan te doen. De Circle Mania in het bijzonder is een van die acts met een uitdaging. Gelukkig was er een collega die kon helpen, waardoor alles op tijd klaar was voor het optreden.

Soms is het een uitdaging om het steltenkostuum alleen aan te doen, vooral bij acts zoals de Circle Mania. Gelukkig was er een collega speler die kon helpen, waardoor we samen alles op tijd klaar kregen voor het optreden. Dit benadrukt de teamwork en de onderlinge ondersteuning die essentieel zijn achter de schermen van onze shows.

Bij de spelers backstage is het soms hilarisch en tijdens de pauze nemen we vaak even de tijd om dit vast te leggen, net zoals onze kerstman

Achter de schermen bij de spelers is het vaak een bron van hilariteit en tijdens de pauzes grijpen we graag de kans om deze momenten vast te leggen, zoals ook gebeurde met onze kerstman. Deze informele kiekjes laten zien dat naast het harde werk en de toewijding aan onze optredens, er ook ruimte is voor plezier tussen de artiesten.

In de kleedruimte zie je Joan zeer geconcentreerd bezig met het aanbrengen van haar Gazoo visagie. Het is een uitdagende visagie, maar het resultaat is prachtig. Optredens in deze kostuums behoren tot onze favorieten.

In de kleedruimte zie je Joan zeer geconcentreerd bezig met het aanbrengen van haar Gazoo visagie. Het vereist nauwgezette aandacht vanwege de complexiteit, maar de uitkomst is altijd verbluffend mooi. De optredens waarin deze kostuums worden gedragen behoren tot onze favorieten, en het is geweldig om te zien hoe elk detail, inclusief de visagie, bijdraagt aan het totaalplaatje van de performance.

"Aankleden op stelten is een uitdaging. Naast een goede optreedplek is er een stevige tafel nodig om op de stelten te komen. Soms is er geen tafel en dan maar een keukenblad, dacht Yvonne tijdens haar voorbereidingen voor het optreden met de Circle Mania LED.

Het aankleden op stelten is vaak een uitdaging op zich. Naast een geschikte optreedplek is er ook een stevige tafel nodig om op de stelten te kunnen komen. Soms zijn de omstandigheden niet ideaal en moet er creatief worden omgegaan met de beschikbare ruimte. Zo herinneren we ons een grappig moment waarbij Yvonne tijdens haar voorbereidingen voor het optreden met de Circle Mania LED geen tafel kon vinden en dan maar een keukenblad gebruikte. 

Achter de schermen is er even tijd voor een leuke foto als herinnering. Visagie is belangrijk en vergt tijd. Het is leuk dat de spelers af en toe deze herinneringen maken voor ons

Achter de schermen nemen we even een momentje voor een leuke foto als blijvende herinnering. Het aanbrengen van de visagie vergt tijd en aandacht, maar het is een essentieel onderdeel van het optreden. We waarderen het dat de spelers af en toe deze momenten met ons delen, waarin we kunnen terugkijken op de bijzondere en gezellige momenten achter de schermen die ons samenbrengen als team.

Voor artiesten kan het wachten soms erg lang zijn, vooral achter de schermen waar het warm is en je in een volledig kostuum zit, compleet met visagie. We leggen dat moment dan graag even vast op beeld als een herinnering. Trots op onze spelers!

Voor artiesten kan het wachten soms behoorlijk lang duren, vooral achter de schermen waar het warm is en je volledig gekostumeerd en opgemaakt bent. In die momenten van anticipatie en spanning, terwijl ze zich voorbereiden om het podium op te gaan, leggen we graag deze waardevolle herinneringen vast. Het zijn deze kleine, intieme momenten achter de schermen die laten zien hoe onze spelers hun passie en toewijding tonen, zelfs in de wachttijd. We zijn trots op het harde werk en de inzet van onze artiesten!

Prima Entertainment