• Welkom

    Het PRIMA Atelier

    Waar exclusieve acts tot leven komen. Van het ontwerpen en vervaardigen van unieke acts tot het verzorgen van alle details, inclusief kostuums, visagie, en het opleiden van professionele spelers en modellen.  • Het prima atelier

    Waar exclusieve acts tot leven komen. Van het ontwerpen en vervaardigen van unieke acts tot het verzorgen van alle details, inclusief kostuums, visagie, en het opleiden van professionele spelers en modellen.

ATELIER

PRIMA atelier brengt je evenement naar een hoger niveau

Welkom bij PRIMA Atelier! Wij zijn een creatief atelier gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve acts, met een focus op steltenlopers en catering acts, waaronder speciale LED-acts en kostuums. Met een passie voor entertainment creëren we unieke en op maat gemaakte optredens die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Bij PRIMA Atelier draait alles om vakmanschap en plezier. We bedenken, ontwerpen en produceren onze acts met enorme toewijding, van het maken van de kostuums tot het trainen van de spelers. Dit hele proces kun je volgen op onze (social media ) pagina's: PRIMA Backstage!

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we uitgegroeid van een bescheiden dans kostuumatelier tot een van de meest toonaangevende entertainmentbureaus in de industrie. Hoewel ons atelier een tijdje gesloten is geweest, zijn we sinds januari 2024 weer volop aan het creëren!

Laat ons je evenement naar een hoger niveau tillen met onze exclusieve acts en maak samen met ons onvergetelijke herinneringen!

volg ons atelier op social media:
BACKSTAGE

achter de schermen

De Makers - backstage PRIMA Entertainment
BIJ DE MAKERS
De kleders - backstage PRIMA Entertainment
BIJ DE KLEDERS
De Spelers - backstage PRIMA Entertainment
BIJ DE SPELERS
Uit de oude doos - backstage PRIMA Entertainment
UIT DE OUDE DOOS
VRAAG & ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Bij PRIMA Entertainment streven we naar perfectie en streven we naar oog voor detail en schoonheid. We luisteren naar de persoonlijke inbreng van elke enthousiasteling die bij ons komt voor een doorpas van zijn/haar kostuum en nemen dit mee in ons ontwerpproces. Elk kostuum in onze exclusieve categorie is uniek en wordt in ons eigen atelier ontworpen en gecreëerd.

Worden kostuums op maat gemaakt?

De meeste kostuums zijn naar wens aanpasbaar qua thema of kleur en wij denken hierin graag met u mee. Zo hebben wij alles in huis om uw evenement tot een succes te maken. Klanttevredenheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, door meer dan 20 jaar ervaring in de entertainmentwereld weten wij precies wat u nodig heeft voor een geslaagd feest of evenement.

Waarom hebben jullie een atelier?

Een goed entertainmentbureau heeft natuurlijk een eigen atelier en zo ook wij. Dit voor reparaties, het vervaardigen van nieuwe kostuums, en het op maat maken van de kleding.

Wat kan het atelier voor mij betekenen?

Kostuumontwerp, uitvoering, vermaken, reparatie en stoffen verven. Kostuums voor een nieuwe productie? Kostuumontwerp en uitvoering in eigen atelier. Nieuw product introduceren? Bijpassende hostesses? We hebben standaard ontwerpen klaarliggen, het zogeheten instapmodel. Maar het kan ook specialer, onze specials, een kostuum gemaakt met LED bijvoorbeeld.

Waar vind ik het PRIMA atelier?

Sinds februari 2024 is PRIMA Atelier verhuisd. Een gloednieuwe atelierruimte, een creatieve hub waar nieuwe ideeën zullen bloeien en waar innovatieve acts worden geboren. Deze ruimte is een broedplaats voor unieke concepten en zal ons in staat stellen om nog meer maatwerk te leveren, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

www.bakke-rij.nl

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

 Je kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: (+31) 020 600 32 11.

Ons kostuumatelier staat onder leiding van Chantal van Baak. Samen met Cynthia Verkaik runt zij ons atelier.

volg ons atelier op social media:
TEAMLEDEN

Ontmoet het Team

Chantal van Baak
Atelier beheer
Over mij
Ik ben Chantal en sinds 2012 ben ik betrokken bij PRIMAatelier. Gestart als stagiaire coupeuse onder begeleiding van Cynthia, tijdens mijn opleiding als coupeuse. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan, mijn passie voor de magie van het creëren van ontwerpen, patronen en kostuums heeft me hier gehouden.
Cynthia Verkaik
Kostuum ontwerp
Over mij
Mijn naam is Cynthia en ik ben al sinds 2001 actief in de evenementenbranche. Voor mij is het maken van kostuums en creatief bezig zijn een ware passie die mijn leven kleur geeft.
Sam Mckenzie
Artiest & social media
Over mij
Ik ben Sam, dochter van Cynthia, en al een jaar actief in de entertainmentwereld. Als klein meisje was ik altijd al bezig met naaien en vergezelde ik mijn moeder en Chantal naar het atelier.
SELECTIE

EXCLUSIEVE ACTS

Ontdek onze exclusieve acts, vakkundig gemaakt in ons eigen atelier.

volg ons atelier op social media

Prima Entertainment