MEER OVER Sam

OVER MIJ

Sam Mckenzie

Welkom bij het fantastische PRIMA Atelier!

Ik ben Sam, dochter van Cynthia, en al een jaar actief in de entertainmentwereld. Als klein meisje was ik altijd al bezig met naaien en vergezelde ik mijn moeder en Chantal naar het atelier.

Met mijn vader als steltenloper ben ik zelf ook begonnen met trainen twee jaar geleden en loop ik sinds een jaar ook boekingen. Het geweldige aan lopen op een boeking is het dragen van een prachtig kostuum, gemaakt door Chantal en Cynthia, en de energie die je krijgt van het enthousiasme van mensen om je heen, die met je op de foto willen of je een high five willen geven.

📸 Daarnaast heb ik ook de social media van het PRIMA Atelier op me genomen! 📸

Ik ga jullie laten zien wat er backstage gebeurt bij het PRIMA Atelier, dus houd onze kanalen in de gaten voor exclusieve behind-the-scenes content! ✨

#PRIMAAtelier
#PRIMABackstage
#BehindTheScenes
#EntertainmentMagic

volg ons atelier op social media:
TEAMLEDEN

Ontmoet het Team

Chantal van Baak
Atelier Beheer
Over mij
Ik ben Chantal en sinds 2012 ben ik betrokken bij PRIMAatelier. Gestart als stagiaire coupeuse onder begeleiding van Cynthia, tijdens mijn opleiding als coupeuse. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan, mijn passie voor de magie van het creëren van ontwerpen, patronen en kostuums heeft me hier gehouden.
Cynthia Verkaik
Kostuum ontwerp
Over mij
Mijn naam is Cynthia en ik ben al sinds 2001 actief in de evenementenbranche. Voor mij is het maken van kostuums en creatief bezig zijn een ware passie die mijn leven kleur geeft.
Prima Entertainment