Circle Mania Steltenlopers Wit

Doe een aanvraag

Laat uw evenement stralen met de Circle Mania Steltenlopers Wit! Abstracte figuren op stelten in elegant wit, perfect voor chique feesten, theaters en straatfestivals. Voeg flair toe met LED-verlichting. Geschikt voor diverse gelegenheden: Ontvangst, Festival, Beurs!

Code: STE-5584-653

Beschrijving

Circle Mania Steltenlopers Wit: stijlvolle kunst op stelten in het Wit!

Laat uw evenement stralen met de Circle Mania Steltenlopers Wit, elegante en abstracte figuren in het Wit. Geschikt voor chique feesten, theaters, straatfestivals en Circus Events.

Elegante Steltenlopers
De Circle Mania Steltenlopers Wit zijn ware kunstenaars op stelten, gehuld in stijlvolle en abstracte kostuums. Beschikbaar in wit, roze, geel en LED. Voeg een vleugje elegantie en kleur toe aan uw evenement met deze betoverende figuren.

Geschikt voor diverse gelegenheden: Ontvangst, Festival, Beurs! 
De veelzijdigheid van deze act komt tot uiting in diverse genres, waaronder Stelten Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Netwerk Meeting en Beurs Entertainment. Een aanvulling op verschillende evenementen met hun unieke en stijlvolle verschijning.

Rondlopend of als indrukwekkende Entree Act! 
Pas de speeltijd aan op uw behoeften. Kies voor 3x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 4 uur als rondlopende act, perfect voor interactie met het publiek. Of ga voor 1x 60 minuten als indrukwekkende entreeact die direct de aandacht trekt.

Kostuum kleuren: Wit, Roze en Geel beschikbaar! 
Maak een statement met de beschikbare kleuren wit, roze en geel. Kies de kleur die past bij uw thema en voeg een visueel spektakel toe aan uw evenement. Een feest voor de ogen in elke tint.

LED Verlichting optie: Voor Een betoverende sfeer! 
Maak de Circle Mania Steltenlopers Wit nog opvallender met LED verlichting. Ontdek de mogelijkheden voor een betoverende sfeer die perfect aansluit bij uw event. Zie het tabblad ‘Soortgelijke Acts’ voor meer informatie.

Op zoek naar stijlvol en betoverend entertainment? Boek de Circle Mania Steltenlopers Wit en geef uw evenement een unieke en kleurrijke dimensie. Geschikt voor diverse gelegenheden.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival Act, Winkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub EntertainmentLed entertainmentExclusieve Acts, Bruiloft Entertainment, Thema Wit, Thema Future

Speeltijd:
3x 30 min of 2 x 45 min. binnen 4 uur als rondlopende act
of 1x 60 min. als entree act

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-8853-653
2 Spelers – Code: STE-STE-8854-653

Kostuum Kleuren:
Beschikbaar: Wit Duo, 1x Roze, 1x Geel

Variatie:
ook mogelijk met LED verlichting meer info zie tabblad soortgelijke producten

Werkruimte:
Minimaal 3,5 meter hoog

Muziek:
Op muziek van het evenement

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1,5 uur voor het optreden aanwezig op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Wit

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Circus, Future / Space, Winter Wonderland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.