Circle Mania LED Steltenlopers

Doe een aanvraag

Circle Mania LED Steltenlopers: adembenemende lichtshow voor elk event! Met 11 kleurrijke LED-ringen bieden ze overdag én ‘s nachts magische momenten. Perfect voor festivals, bedrijfsevenementen en meer!

Code: STE-7288-653

Beschrijving

Circle Mania LED Steltenlopers: lichtgevende magie op elk event! ✨

Betoverend LED entertainment met de nieuwste technologie! De Circle Mania LED Steltenlopers, voorzien van 11 kleurrijke LED-ringen, vormen een spectaculaire eye-catcher op uw event. Ontdek de veelzijdigheid van deze unieke act die zowel overdag als in het donker voor magische momenten zorgt.

Innovatieve LED techniek
De Circle Mania LED Steltenlopers brengen innovatieve LED-techniek naar een nieuw niveau. De 11 ringen met programmeerbare LED-verlichting creëren een adembenemend kleurenspel. Een visueel feest dat de aandacht trekt en uw event naar een hoger niveau tilt.

Veelzijdig kleurenspel
Het geprogrammeerde kleurenspel maakt deze act veelzijdig en aanpasbaar aan elk kleurenthema. Of het nu een bedrijfskleur, festival thema, of specifieke sfeer betreft, de Circle Mania LED Steltenlopers veranderen van kleur en passen zich moeiteloos aan de gewenste ambiance aan.

Geschikt voor dag & nacht! 
Deze LED Steltenlopers zijn niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds een unieke verschijning. Het lichtspektakel komt in het donker pas echt tot zijn recht, waardoor uw event ook in de avonduren een magische uitstraling krijgt.

Van festival tot cirque entertainment! 
Met zijn veelzijdigheid past de Circle Mania LED act binnen diverse genres, waaronder Led Entertainment, Stelten act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Cirque Entertainment, Kinder Entertainment, Circus Act, Netwerk Meeting, en Beurs Entertainment. Een aanwinst voor elke gelegenheid.

Op zoek naar een magische toevoeging aan uw event? Boek de Circle Mania LED Steltenlopers en creëer een lichtgevend spektakel.

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment,Beurs & Promotie Act,Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub EntertainmentLed entertainmentExclusieve Acts, Thema Space, Thema Future, Thema Technologie

Speeltijd:
2x 30 min. als Loopact of 1x 60 min. als entree act. (meer speeltijd op aanvraag).

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-7287-653
2 Spelers – Code: STE-7288-653

Werkruimte:
Minimaal 4 meter hoog beschikbaar.

Muziek:
Op eigen muziek en muziek van het evenement.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1,5 uur voor optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Blauw, Geel, Groen, Kleurrijk, Led, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Onderwerp

Future / Space, Technologie

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…