Spinning LED Ballz Choreografie

Doe een aanvraag

Een betoverend spektakel van licht en beweging voor elk evenement. LED-kostuums en LOGO LED voegen een visueel spektakel toe met teksten en afbeeldingen, perfect voor grandioze openingen, afsluitingen en meer.

Code: LED-3806-012

Beschrijving

Spinning LED Ballz Choreografie : een spektakel van licht en beweging 

Bent u op zoek naar een betoverende en dynamische act om uw evenement te verlevendigen? Ontdek onze Spinning LED Ballz Choreografie ! Deze opwindende show met een vaste choreografie zal uw gasten versteld doen staan. Hier is alles wat u moet weten:

Perfect voor elke gelegenheid
Of u nu een grandioze opening, een adembenemende afsluiting, een spectaculaire onthulling of een overgang tussen diner en dessert nodig heeft, onze Spinning LED Ballz Choreografie past perfect bij elke gelegenheid. Deze show brengt een unieke en memorabele touch aan uw evenement.

Spectaculair LED-effect
Een van de meest opvallende kenmerken van deze act is het gebruik van LED-kostuums. Hierdoor ontstaat een verbluffend visueel effect dat uw publiek zal verbazen en betoveren. De combinatie van licht en beweging creëert een betoverende sfeer die de zintuigen prikkelt.

Diverse LED-tools
Afhankelijk van het aantal artiesten dat deelneemt aan de act, maken we gebruik van verschillende LED-tools, waaronder LED-waaiers en LED-hoepels. Deze tools voegen een extra dimensie toe aan de show en zorgen voor een indrukwekkende visuele ervaring.

LOGO LED voor maatwerk
Maar dat is nog niet alles! Onze Spinning LED Ballz Choreografie wordt verrijkt met LOGO LED. Dit zijn programmeerbare LED-staven waarmee we logo’s, tekst, afbeeldingen en foto’s kunnen weergeven. De mogelijkheden zijn eindeloos, aangezien we elke kleurencombinatie en elk lettertype kunnen gebruiken. Hierdoor kunnen we de act aanpassen aan uw specifieke wensen en branding.

Veelzijdige teksten en afbeeldingen
In elke show passen gemiddeld vijf teksten en elf afbeeldingen in de LOGO LED. Deze teksten en afbeeldingen worden naadloos geïntegreerd in de choreografie, wat zorgt voor een boeiende en visueel verbluffende prestatie.

Breng uw evenement tot leven
Kortom, onze Spinning LED Ballz Choreografie is een uitstekende keuze om uw evenement te verlevendigen, ongeacht de aard ervan. Laat uw gasten betoveren door het samenspel van licht en beweging en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en boek deze spectaculaire act voor uw speciale gelegenheid!

Soort Act:
Led Entertainment

Genre:
Ontvangst EntertainmentBruiloft EntertainmentFestival ActBeurs & Promotie ActNetwerk MeetingMobiel EntertainmentClub EntertainmentKerst EntertainmentHalloween Entertainment, Podium Act, Branding Act, Thema Led, Thema Innovatief

Duur van de act:
Duur van de act: 1x 4 min. (Up-Tempo Remix) = BASIS
Duur van de act: 1x 6 min. (Lounge intro-Up-tempo remix) tegen een meerprijs.

Aantal Spelers: (Podium Act)
1 Speler    – Code: LED-3805-012
2 Spelers  – Code: LED-3806-012 
3 Spelers  – Code: LED-3807-012 
4 Spelers  – Code: LED-3808-012

Werkruimte:
Per Led Entertainer: Minimaal 3×3 meter (b×d) (bij voorkeur iedere Led Entertainer op een eigen podium/ speelruimte) en 3,5 meter hoog.

Benodigdheden: 
Goede ondergrond zonder obstakels.

Geluid:
Muziekmix speciaal gemaakt voor deze show (op iPod, CD of USB aangeleverd).

Licht:
De act werkt het beste met zo min mogelijk licht op de locatie. Er is dus weinig extra licht nodig.

Werkruimte Podium:
Solo: 3×3 meter, Duo: 5×3 meter, Trio: 8x 4 meter, Kwartet: 10×4 meter

Werkruimte Hoogte:
Minimaal 3,5 meter

Programmering:
Ongeveer maximaal 5 teksten en 11 afbeeldingen (afhankelijk van formaat afbeeldingen)
Logo Led: INCLUSIEF standaard programma met afbeeldingen = basis
Ook mogelijk met op maat gemaakt programma met uw eigen afbeeldingen (logo’s en foto’s) en uw teksten!
Op Maat gemaakt LOGO LED met eigen afbeeldingen en teksten: Code: LED-3800-012

Voorbereidingstijd Spelers:
1 uur voorafgaand aan een show aanwezig en spreken bija ankomst met de techniek de muziek en belichting door en bekijken de plek van het optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Kleur

Led

Onderwerp

Led Party

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000, € 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

1x 4 minuten podiumshow, 1x 6 minuten podiumshow

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…