Colours By Night Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6260-929

Beschrijving

Betoverend lichtspektakel met Colours by Night Steltenlopers! 

Laat je publiek in het donker betoveren door het fantastische schouwspel van de Colours by Night Steltenlopers. Gehuld in adembenemende wit/zilveren lichtgevende kostuums, creëren ze een magische ambiance met maar liefst 170 meter draad met sprankelende lampjes per kostuum. Een onvergetelijk kippenvelmoment wacht het publiek wanneer de Colours by Night hun entree maken op jouw evenement.

Schitterende lichtgevende steltenlopers
De Colours by Night Steltenlopers zijn niet zomaar steltlopers; ze zijn de belichaming van een kleurrijk lichtspektakel. Met kostuums die stralen in wit en zilver, verlichten ze de duisternis en creëren ze een visueel feest voor de zintuigen. De subtiel verwerkte lampjes laten de steltenlopers opvallen als levende sterren in de nacht.

Magisch kippenvelmoment
Wanneer de Colours by Night het evenement betreden, ontstaat er een magisch kippenvelmoment. Het contrast van de verlichte kostuums tegen de donkere achtergrond zorgt voor een adembenemend schouwspel. Het publiek wordt meegevoerd naar een wereld van verwondering en betovering.

Veelzijdige toepassingen
Deze betoverende Steltenlopers zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een opvallende openingsact, sfeervolle ontvangstentertainment, festivaloptreden, of het verlichten van een kerst- of nieuwjaarsevenement, de Colours by Night Steltenlopers voegen een unieke en magische dimensie toe.

LED thema entertainment
De act van Colours by Night past perfect bij evenementen met een LED-thema. De combinatie van lichtgevende kostuums en stelten maakt het tot een visueel spektakel dat naadloos aansluit bij moderne evenementen en feesten.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Openings Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Kerst Entertainment, Nieuwjaar Entertainment, Thema Led

Speeltijd:
2x 40 min.  (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2   Spelers – Code: STE-6260-929
3   Spelers – Code: STE-6261-929

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers

Feestdagen

Kerst, Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Kleur

Led

Onderwerp

Led Party

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 40 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.