Witte Paarden by Night Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6380-854-1

Beschrijving

Betoverende beleving: Witte Paarden by Night Steltenlopers

Ontdek de magie van onze Witte Paarden by Night Steltenlopers, majestueuze figuren van bijna 3 meter hoog. Een veelzijdige act die een betoverende touch toevoegt aan elk feest! Of het nu als Entree Act is, een dansact op de vloer of animatie tussen het publiek, deze witte paarden bieden spectaculaire mogelijkheden. Combineer ze met muzikanten en ijskoninginnen voor extra magie. De paarden, verlicht met schitterende LED-lampjes, stralen ‘s avonds prachtig.

Majestueuze inzetbaarheid
De Witte Paarden by Night Steltenlopers zijn veelzijdig inzetbaar op een feest. Van een indrukwekkende Entree Act tot een betoverende dansact op de dansvloer, en zelfs als animatie tussen het publiek – deze majestueuze paarden voegen een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Ontdek de vele mogelijkheden om uw evenement te laten schitteren.

LED-verlichting voor betoverende avonden
Laat de nacht oplichten met de betoverende LED-verlichting van onze Witte Paarden by Night Steltenlopers. Met prachtige lichtaccenten vanuit de hoogte zorgen de LED-lampjes voor een sprookjesachtige ambiance. Deze paarden komen ‘s avonds tot leven en creëren een adembenemend schouwspel dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Witte Paarden by Night Steltenlopers voor elk thema
Deze Steltenlopers passen naadloos in verschillende genres. Of het nu gaat om een Stelten act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Winter Act, Kerst Act, Thema Wit, LED act, Thema Paarden of Thema Dieren, de Witte Paarden by Night zijn de perfecte aanvulling op elke gelegenheid.

Uitbreidingsmogelijkheden: paardentemmers en muzikanten
Breid de betovering uit met optionele paardentemmers of voeg een muzikaal element toe aan de act. Een harmonieuze samenwerking van witte paarden, paardentemmers en muzikanten zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Personaliseer de act volgens jouw wensen en creëer een magisch spektakel.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Stelten act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Winter Act, Kerst Act, Thema Wit, LED act, Thema Paarden, Thema Dieren.

Speeltijd:
3x 30 min. of  2x 45 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-6378-854
2 Spelers  – Code: STE-6379-854
3 Spelers  – Code: STE-6380-854

Werkruimte:
Minimaal 3,5 meter hoog.

Uitbreiding:
Ook uit te breiden met  paardentemmers of Muzikanten!

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 2 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Kleur

Led, Wit

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.