Elfjes met Eenhoorn Paard

Doe een aanvraag

Beleef een betoverende wereld met magische Elfjes en een majestueuze Eenhoorn die je evenement verfraaien. Deze sprookjesachtige animatie-act voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid, van bruiloften tot zakelijke evenementen. ✨

Code: STR-1870-962

Beschrijving

Betoverende Elfjes met Eenhoorn Paard: magische straattheater act voor elke gelegenheid

Stel je een betoverende wereld voor waarin magische Elfjes en een majestueuze Eenhoorn tot leven komen om je evenement te verfraaien. Deze sprookjesachtige animatie-act is als een droom die werkelijkheid wordt. Of je nu een bruiloft, braderie, kunst- en cultuurevenement, zakelijk evenement, opening of feest organiseert, deze act voegt een vleugje magie en verwondering toe aan elke gelegenheid. ✨

Een magische beleving
Deze betoverende act neemt je mee naar een wereld vol fantasie en magie. De Elfjes, gekleed in prachtige kostuums, en de gracieuze Eenhoorn betoveren jong en oud met hun aanwezigheid. Ze kunnen op verschillende manieren worden ingezet, afhankelijk van de behoeften van je evenement. Of je nu op zoek bent naar interactieve animatie, een korte voorstelling of mobiele entertainment tussen het publiek, deze act kan aan al deze verwachtingen voldoen.

Subtiele boodschappen in kleur
Naast hun betoverende optredens zijn de Elfjes met Eenhoorn Paard meesters in het overbrengen van subtiele boodschappen. Of je nu een speciale boodschap wilt delen met je gasten of een bepaalde sfeer wilt creëren, deze act kan zich aanpassen aan de gewenste thematiek en de boodschap die je wilt overbrengen.

Kindvriendelijke voorstelling
Voor de jongere gasten is er zelfs een speciale kindervoorstelling van 20 minuten beschikbaar. Hierin worden ze meegenomen op een magisch avontuur vol plezier en verwondering.

Magische herinneringen
Deze magische straattheater act met Elfjes met Eenhoorn Paard zal niet alleen indruk maken op je gasten, maar ook blijvende herinneringen creëren. De combinatie van prachtige kostuums, interactie met het publiek en de magische sfeer die ze brengen, maakt deze act tot een unieke toevoeging aan elk evenement.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je evenement te transformeren in een betoverende belevenis, overweeg dan om deze magische Elfjes met Eenhoorn Paard te boeken. Laat je publiek zich onderdompelen in de sprookjeswereld die tot leven komt en geniet van de magie en verwondering die deze act te bieden heeft. Een ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren.

Soort Act:
Straattheater

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival Act, Beurs & Promotie Act, Mobiel Entertainment, Korte Voorstelling. Kinder Entertainment, Bruilofts Entertainment, Sprookjes Thema, Thema Elfjes.

Speeltijd:
2 x 45 minuten binnen 3 uur

Ook mogelijk als Kindervoorstelling:
Er is voor de kinderen een 20 minuten durende kindervoorstelling mogelijk.

Aantal Spelers:
1 Actrice + 1 Paard + 1 grond Actrice – Code: STR-1870-962 *  
*   inclusief 1 Paardenbegeleider   (= totaal 3 personen waarvan 2 spelers)

Speelruimte:
Mobiel, binnen en/of buiten in alle seizoenen. De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg te kunnen dragen (i.v.m het paard). Geen extreem gladde vloeren (bijv. marmer). Hoogte speelruimte min. 4 meter

Voorbereidingstijd: 
2 uren vooraf op locatie.

Bijzonderheden: 
– Rekening houden met extra grote parkeerplaats voor vrachtwagen.
– De Paarden hebben een mestzak onder de staart hangens waardoor de speellocatie schoon blijft.
– Bij extreme drukte (bijv. kermis,festivals) moet er in verband met de veiligheid een extra paardenbegeleider worden
bijgeboekt (vooraf in overleg bepaald).

Uitbreiding met Zang:
Deze act is eventueel uit te breiden met zang (prijs op aanvraag)

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Dieren, Sprookjes

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur)

Kleur

Groen, Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.