Lente Elfjes met Grote Fiets

Doe een aanvraag

Code: MOB-6630-980

Beschrijving

Ontdek de magie van de Lente Elfjes met grote fiets! 🌸

Wie wil er meerijden in onze sprookjesachtige fiets met lente elfjes? De Lente Elfjes met Grote Fiets brengen altijd mooi weer mee. Ze komen uit een magische wereld vol betoveringen en delen hun liefdevolle aanwezigheid met jullie!

Betoverende Lente Elfjes
De Lente Elfjes met Grote Fiets nodigen je uit voor een betoverende fietsrit door hun sprookjesachtige wereld. Wie wil er meerijden en de magie van de lente elfjes ervaren? Deze mobiele act belooft niet alleen een visueel spektakel maar ook een betoverende ontmoeting met de liefdevolle aanwezigheid van de elfjes.

Magie van de lente op wielen
De grote fiets fungeert als het sprookjesachtige vervoermiddel van de Lente Elfjes. Ze brengen altijd mooi weer mee, waardoor de omgeving wordt gevuld met een vleugje lente-achtige magie. De combinatie van de betoverende elfjes en de grote fiets maakt deze mobiele act een absolute must-see voor ontvangst entertainment, festivals, openingsacts of animatie tijdens diverse evenementen.

Thema lente, sprookje, fairy tale en magie
Met het thema Lente, Sprookje, Fairy Tale en Magie belicht de act de betoverende aspecten van de natuur en de fantasiewereld van elfjes. De kleurrijke mix van groen en paars draagt bij aan de magische sfeer, waardoor het een perfecte toevoeging is aan diverse evenementen met deze thema’s.

Flexibele speeltijd 
De Lente Elfjes met Grote Fiets passen zich moeiteloos aan aan de behoeften van jouw evenement. Met speeltijden van 3 sets van 30 minuten of 2 sets van 45 minuten binnen 3 uur (andere tijden in overleg), biedt deze act flexibiliteit en maatwerk.

Drie spelers en een grote fiets
Het gezelschap bestaat uit drie spelers: een koetsier en twee lente elfjes. Samen nemen ze het publiek mee op een betoverende reis door de lente, waarbij de grote fiets als het centrale punt van de magie fungeert. Een unieke en interactieve ervaring voor alle leeftijden.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openings Act, Animatie Act, Thema Lente, Thema Sprookje, Thema Fairy Tale, Thema Groen, Thema Paars, Thema Magie.

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 3 uur. (andere tijden in overleg)

Aantal Spelers:
3 Spelers + Fiets (koetsier + 2 lente elfjes) – Code: MOB-6630-980

Opbouwtijd:
3 uur.

Afbouwtijd:
1,5 uur.

Extra informatie

Aantal spelers

3 spelers

Jaargetijden

Lente

Kleur

Groen, Paars

Onderwerp

Sprookjes

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur), 3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.