Groene Biologische Parade

Doe een aanvraag

Code: MOB-7130-980

Beschrijving

De Groene Biologische Parade met groene elf en fee op driewieler!

De Groene Biologische Parade bestaat uit een duo: een fietsende Groene Elf en een Groene Fee op de Driewieler. Deze Fee zit achterin en zorgt voor een goede navigatie voor de bestuurder. De wagen komt op mankracht vooruit: duurzamer kan niet. De Groene Feetjes laten hun publiek betoveren en zijn ook dol op het uitdelen van biologische drankjes.

Biologische duurzaamheid
De Groene Biologische Parade biedt niet alleen een betoverende ervaring, maar ook een staaltje duurzaam entertainment. Met een fietsende Groene Elf en een Groene Fee op een mankracht-aangedreven driewieler, zetten we een stap richting een groenere wereld. Deze betoverende parade is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook milieubewust.

Mobiele act met groene magie
De parade bestaat uit een duo: een Groene Elf die de fiets bestuurt en een Groene Fee die achterin zit en voor de perfecte navigatie zorgt. De wagen beweegt voort op pure mankracht, wat het tot een ultiem duurzaam spektakel maakt. Deze mobiele act brengt niet alleen groene magie, maar ook een boodschap van milieubewustzijn.

Thema lente, natuur en duurzaamheid
Met het thema Lente, Natuur, en Duurzaamheid straalt de Groene Biologische Parade een frisse en groene energie uit. Het betrekt het publiek bij de betoverende wereld van de natuur en benadrukt tegelijkertijd het belang van duurzaamheid. Een perfecte toevoeging aan diverse evenementen, van ontvangst entertainment tot festivals en openingsshows.

Groene elf en fee: een duurzaam duo
Het duurzame duo op de fiets bestaat uit een fietsende Groene Elf en een Groene Fee achterin. Hun samenspel creëert niet alleen een visueel spektakel, maar ook een betrokkenheid bij het publiek. De Groene Feetjes delen niet alleen betovering uit, maar ook biologische drankjes, waardoor ze de groene boodschap nog verder verspreiden.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openings Act, Animatie Act, Thema Lente, Thema Natuur, Thema Groen, Thema Duurzaam.

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 3 uur. (andere tijden in overleg).

Aantal Spelers:
2 Spelers + Fiets (een fietsende Groene Elf, en een Groene Fee achterin, en de driewieler) – Code: MOB-7130-980

Opbouwtijd:
3 uur.

Afbouwtijd:
1,5 uur.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Jaargetijden

Lente

Kleur

Groen

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur), 3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment