Bloemen Meisjes

Doe een aanvraag

Code: ANI-1261-648

Beschrijving

De Vrolijke Bloemen Meisjes 🌸🌼

De Bloemen Meisjes, twee stralende verschijningen, brengen een veelzijdige en feestelijke sfeer naar elk evenement. Hun inzetbaarheid is divers, en vooral tijdens de ontvangst weten ze de gasten direct in de juiste stemming te brengen. Met hun kenmerkende frivoliteit, opgewektheid en speelse bewegingen zorgen deze energieke dames voor een kleurrijke en levendige aanvulling op elk feest. Ontdek hoe deze vrolijke Bloemen Meisjes een betoverende sfeer creëren!

Animatie act
Als Animatie Act zijn de Bloemen Meisjes ware sfeermakers. Hun aanstekelijke vrolijkheid en dansende energie brengen leven in de brouwerij, of het nu gaat om een ontvangst, festival, mobiele act, of animatie-entertainment. Met thema’s als Bloemen, Lente, Pasen, en Kleurrijk passen ze perfect bij diverse evenementen waar een sprankelende en feestelijke ambiance gewenst is.

Perfect voor ontvangst
Tijdens ontvangstmomenten komen de Bloemen Meisjes helemaal tot hun recht. Ze verwelkomen gasten met hun kleurrijke verschijning en brengen meteen een positieve en levendige sfeer. Hun speelse bewegingen en vrolijke interactie maken hen ideaal om de toon te zetten voor een feestelijke bijeenkomst.

Thematische aankleding: Bloemen, Lente, Pasen, Kleurrijk
Met thema’s als Bloemen, Lente, Pasen en Kleurrijk voegen de Bloemen Meisjes een betoverend element toe aan uw evenement. De keuze van hun kostuums en hun levendige aanwezigheid zorgen voor een visuele pracht die perfect past bij deze thema’s. Ze brengen de essentie van elk thema op een speelse en charmante wijze tot leven.

Voeg een dosis vrolijkheid en kleur toe aan uw evenement met de Bloemen Meisjes.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Act, Festival Entertainment, Mobiele Act, Animatie Entertainment,Thema Bloemen, Thema Lente, Thema Pasen, Thema Kleurrijk.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler.  – Code: ANI-1260-648
2 Spelers – Code: ANI-1261-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Jaargetijden

Herfst, Lente, Zomer

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.