Beveiliging met Scooter

Doe een aanvraag

Code: ANI-4440-524

Beschrijving

Beveiliging met Scooter: mobiele humoristische animatie act! 🛵

Laat uw evenement beveiligen én entertainen door de Beveiliging met Scooter! Deze act verplaatst zich per elektrische scooter, bemoeit zich met alles en iedereen, en staat garant voor humor en positiviteit. Aanpasbaar aan uw wensen en geschikt voor diverse gelegenheden binnen, buiten, bij de entree, en mobiel.

Beveiliging met een knipoog! 
De Beveiliging met Scooter brengt een unieke mix van mobiele beveiliging en humoristische animatie. Verplaatsend op zijn elektrische scooter, houdt hij een oogje in het zeil en zorgt tegelijkertijd voor een lach op ieders gezicht. Een karakter met een knipoog naar beveiliging, altijd met een positieve insteek.

Aanpasbaar 
De act van Beveiliging met Scooter is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Of het nu gaat om specifieke thema’s, bepaalde boodschappen, of gewoon een extra dosis humor, Steef past zich moeiteloos aan. Flexibiliteit in zowel act als taal, zodat de act perfect aansluit bij uw evenement.

Inzetbaar overal: Entree, Binnen, Buiten! 
De veelzijdigheid van Beveiliging met Scooter maakt hem inzetbaar op diverse locaties. Of het nu gaat om een feestelijke entree, binnen in een zaal, in de buitenlucht of mobiel door de menigte, Steef beweegt zich overal met zijn scooter en brengt een glimlach waar hij gaat.

Assistentie bij richtlijnen: humorvol attenderen! 
De Beveiliger kan ook ingezet worden om op humorvolle wijze te assisteren bij het attenderen op richtlijnen. Of het nu gaat om het volgen van regels of het stimuleren van een positieve sfeer, Beveiliging met Scooter doet het met een knipoog en een glimlach.

Op zoek naar mobiele humor voor uw evenement? Boek de Beveiliging met Scooter en voeg een lach toe aan beveiliging.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Festival Entertainment, Kinder Entertainment, Winkelcentrum Entertainment

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: ANI-4440-524

Voorbereidingstijd:
Ongeveer 1 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Kleur

Geel, Zwart

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.