Blue – een Warm Ontvangst!

Doe een aanvraag

Code: ANI-4034-648

Beschrijving

Blue – een Warm Ontvangst! 📘

Ervaar de hartelijke ontvangst van Blue, een veelzijdig kwartet dat zich aanpast aan elk feest of speciale gelegenheid. Deze animatieact is niet alleen ideaal als ontvangst voor uw gasten op evenementen, maar ook als opvallende eyecatcher op beurzen, productpresentaties, en meer. Ontdek de veelzijdigheid van Blue, zowel als kwartet, solo of duo, en laat de sfeer van uw evenement stralen in het thema Blauw.

Blue in actie
Blue biedt een warm welkom dat volledig aanpasbaar is aan de sfeer van elk feest of bijzondere activiteit. Of het nu gaat om een levendige festivalomgeving, een mobiele act die door de menigte beweegt, of als animatie tijdens een evenement in het thema Blauw, Blue past zich moeiteloos aan en creëert een atmosfeer van gastvrijheid en enthousiasme.

Ideaal als Ontvangstact en Eyecatcher
Als ontvangstact is Blue een uitstekende keuze om uw gasten op een unieke manier te begroeten. Daarnaast fungeert Blue als een opvallende eyecatcher op beurzen en productpresentaties, waar het kwartet een positieve indruk achterlaat.

Solo, Duo of Kwartet
De flexibele inzetbaarheid van Blue maakt het mogelijk om de act aan te passen aan de specifieke behoeften van uw evenement. Of u nu de kracht van het volledige kwartet wilt ervaren, de intimiteit van een solo-optreden verkiest, of de dynamiek van een duoact wilt beleven, Blue biedt diverse mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Act, Festival Entertainment, Mobiele Act, Animatie Entertainment,Thema Blauw.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: ANI-4034-648
2 Spelers – Code: ANI-4035-648
3 Spelers – Code: ANI-4036-648
4 Spelers – Code: ANI-4037-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Kleur

Blauw

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…