Blue Steltenloper + Contact Juggling

Doe een aanvraag

Code: STE-2028-648

Beschrijving

🔵 Blue Steltenloper & Contact Juggling: uniek entertainment duo

Deze Blue Steltenloper is beschikbaar als solo-act en kan ook gecombineerd worden met de danser met zijn indrukwekkende Contact Juggling act. Contact Juggling, een jongleerdiscipline met ballen, voegt een sierlijke en intensieve dimensie toe aan het entertainment. Ontdek de veelzijdigheid van dit duo voor een onvergetelijke ervaring op uw evenement.

Unieke samensmelting: Blue Steltenloper & Contact Juggling
Combineer de elegante hoogte van de Blue Steltenloper met de fascinerende jongleerkunst van Contact Juggling. Een unieke samensmelting van steltlopers en jongleren, ideaal voor ontvangst, festivals, winkelcentra, openingsacts, circusevenementen en thematische elfenfeesten.

Contact Juggling: sierlijk en intensief
Contact Juggling is meer dan jongleren; het is een sierlijke en intensieve sport waarbij ballen continu in contact blijven met het lichaam. Bewonder de gracieuze bewegingen en intrigerende patronen die de jongleur met zijn act creëert.

Steltenlopers, Contact Juggling
De Blue Steltenloper valt onder het genre steltenact, geschikt voor ontvangstentertainment, festivals, winkelcentra, openingsacts, circusacts, met de thema’s blauw, jongleur en elf.

Thema Blauw 
De Blue Steltenloper en Contact Juggling voegen een vleugje magie toe aan uw evenement. Met het thema blauw en elfen creëren ze een betoverende sfeer die perfect past bij diverse thematische gelegenheden.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers, Contact Juggling,

Genre:
Stelten act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Openings act, Circus Act, Thema Blauw, Jongleur, Thema Elf.

Speeltijd:
3x 30 min.  (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler     – Code: STE-2027-648
2 Spelers* – Code: STE-2028-648
* (Steltenloper + Danser met contactjuggling)

Bijzonderheden:
De stelten zijn 100 cm hoog.

Als Openingsact:
Ook als openingsact in te zetten (1 steltenloopster en 1 contact-juggling danser):
Een vaste choreografie geïnspireerd op de beweging van water, een samenspel in hoog en laag, steltendanstheater en de magie van het cristal ball contact-juggling.
• duur performance: 5 min.
• minimale oppervlakte speelruimte: 5 bij 5 meter
• minimale hoogte: 5 meter
Een openings/podium act zoals hier boven beschreven kan gecombineerd worden met een animatieact waarbij de danseres en de steltenloper door het publiek door dansen voor of na de podiumact. Zo kan het publiek de dans en dansers op unieke wijze van dichtbij beleven.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Blauw

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment