Mr. Blue Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1290-648

Beschrijving

Mr. Blue: hippe ontvangstact in strak blauw 💙

Mr. Blue is dé keuze voor een onvergetelijke ontvangstact of ludieke presentatie. Zijn strakke blauwe pak straalt stijl uit, terwijl hij zich soepel beweegt door de menigte. Hoewel hij het liefst deel uitmaakt van de feestelijke avonturen met de Roze Zusjes, staat hij solo ook zijn mannetje op elk evenement.

De man in het blauw met zijn Roze Zusjes
Hoewel Mr. Blue het liefst de show steelt met de Roze Zusjes, past hij zich moeiteloos aan verschillende situaties aan. Of het nu gaat om een chique ontvangst of een informele netwerkbijeenkomst, zijn strakke blauwe outfit en speelse aanpak zorgen voor een vleugje humor en entertainment.

Hippe animatie in blauw
Mr. Blue biedt meer dan een ontvangstact; het is een visuele belevenis in blauw. Zijn veelzijdigheid maakt hem ideaal voor diverse evenementen, waar hij met zijn charme en stijl de gasten in de juiste sfeer brengt.

Van Ontvangst tot Winkelcentrum Acts in Thema Blauw
De animatieact van Mr. Blue past binnen diverse genres, waaronder ontvangst entertainment, mobiele acts, festivaloptredens, beurspromoties, netwerkbijeenkomsten, en zelfs winkelcentrumacts. Het thema blauw voegt een uniek tintje toe aan elke gelegenheid.

Ervaar stijlvolle en hippe animatie met Mr. Blue. Perfect voor ontvangst, festivals, beurzen en meer. Ontvang uw gasten in stijl met deze unieke blauwe verschijning.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Thema Blauw.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: ANI-1290-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Kleur

Blauw

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.