Gouden Welkom Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-7142-560

Beschrijving

Gouden Welkom Levend Standbeeld: stijlvolle allure voor elk evenement! 🎩

Laat uw gasten verwelkomen door het betoverende Gouden Welkom Levend Standbeeld. Met charme, een gouden kostuum, hoge hoed en staf straalt deze act stijl en allure uit. Inzetbaar als levend standbeeld of mobiele act, volledig aanpasbaar aan uw wensen.

Het Gouden Welkom 
De Gouden Welkom Levend Standbeelden zijn de belichaming van stijl en charme. Met hun gouden kostuum, hoge hoed en staf stralen ze een betoverende aanwezigheid uit. De perfecte keuze om uw gasten met allure te ontvangen en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Goud als Thema 
Het gouden kostuum, de hoge hoed en staf creëren een stijlvol voorkomen dat perfect past bij diverse evenementen. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, of winkelcentrum entertainment, het Gouden Welkom voegt een vleugje klasse toe.

Aanpasbaar 
De veelzijdigheid van het Gouden Welkom reikt verder dan een standaard act. Kies voor de sierlijke statigheid van een levend standbeeld of laat de act mobiel tussen uw gasten bewegen. De flexibiliteit maakt het mogelijk om de act volledig aan te passen aan uw specifieke wensen en de aard van het evenement.

Met het thema goud voegt het Gouden Welkom een schitterende en luxueuze dimensie toe aan uw evenement. De gouden elementen brengen een gevoel van elegantie en glamour, waardoor het een perfecte keuze is voor speciale gelegenheden.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiel Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment, Thema Goud.

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets.

Aantal Spelers:
1 Speler – Een Gouden Welkom Heer – Code: STA-7142-560
1 Speler – Een Gouden Welkom Dame – Code: STA-6096-560
2 Spelers – Een Gouden Welkom Heer en Dame – Code: STA-6097-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Kleur

Goud

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.