Ober Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1176-648

Beschrijving

Interactie met De Ober: mime animatie act vol humor

Deze Ober brengt nonverbale interactie naar een hoger niveau. Elegant beweegt hij gestileerd door de feestzaal, speelt met de tijd en verrast telkens met nieuwe grappen en gimmicks. Een prachtige mime animatie act die elk evenement verrijkt.

De Ober in actie
De Ober creëert een betoverende sfeer met zijn nonverbale kunst. Zijn gestileerde rondgang door de zaal vormt een spel met de tijd, waarbij elke stap een nieuwe verrassing onthult. Zijn humoristische benadering zorgt voor een lach op het gezicht van uw gasten.

Animatie voor diverse gelegenheden
Deze mime animatie act is veelzijdig inzetbaar. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, festivals, beurspromoties, netwerkbijeenkomsten of winkelcentrumacts, De Ober past zich moeiteloos aan. Zijn tijdloze charme en humor maken hem een waardevolle toevoeging aan elke gelegenheid.

Elegant entertainment met mime
De Ober biedt meer dan een ontvangstact; het is een elegant entertainmentstuk met mime als centraal element. Zijn interactieve aanpak betrekt het publiek en creëert een onvergetelijke ervaring.

Van Ontvangst tot Winkelcentrum acts vol humor
Deze mime animatie act valt binnen diverse genres, waaronder ontvangst entertainment, festival acts, beurspromoties, netwerkbijeenkomsten en winkelcentrumacts. Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor verschillende thema’s en settings.

Boek voor een unieke mix van elegantie en humor op uw evenement.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Winkelcentrum Acts.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: ANI-1176-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.