Stijlvolle Obers Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: ANI-1250-648

Beschrijving

Stijlvolle Obers Steltenlopers: zwevende dienbladen als unieke Eye-Catcher

Deze Stijlvolle Obers Steltenlopers brengen een unieke dimensie met zwevende dienbladen of banier. Kies tussen een klassieke of moderne uitvoering, met de mogelijkheid om uw tekst of logo op de ballon of banier te plaatsen. Perfect als eye-catcher voor beurzen, productpresentaties en meer. Ze kunnen zelfs kleine amuses serveren, wat een extra vleugje verfijning toevoegt aan uw evenement.

Zwevende dienbladen
Deze steltenlopers tillen animatie naar een hoger niveau met zwevende dienbladen. Een bijzondere act die de aandacht trekt op beurzen, productpresentaties en andere evenementen. Een visueel spektakel dat een blijvende indruk achterlaat.

Klassiek of Modern: personaliseer uw optreden
Kies tussen een klassieke of moderne uitvoering van de Stijlvolle Obers Steltenlopers. Pas het optreden aan op de sfeer van uw evenement. Een aanpasbare en stijlvolle toevoeging aan diverse genres en settings.

Logo of tekst op ballon: branding op maat
Voeg een persoonlijk tintje toe door uw tekst of logo op de ballon of banier te laten plaatsen. Een effectieve manier om uw merk of boodschap op een elegante manier te presenteren tijdens het optreden van de steltenlopers.

Multi-Inzetbaar: Beurzen, Productpresentaties en Meer
De veelzijdigheid van deze act maakt het geschikt voor diverse evenementen. Of het nu gaat om ontspannen winkelcentrumanimatie, het verwelkomen van gasten op netwerkbijeenkomsten, of als opvallende beursentertainment, deze steltenlopers passen zich naadloos aan.

Catering Act: verfijnde amuses op hoog niveau
Voeg een culinair tintje toe aan uw evenement met de mogelijkheid om kleine amuses te serveren. Een verfijnde cateringact zonder zware drankjes op de ballonnen, maar met een subtiele elegantie die de smaakpapillen en zintuigen prikkelt.

Kortom, breng een extra dimensie naar uw evenement met de Stijlvolle Obers Steltenlopers. Of het nu gaat om een klassieke of moderne uitvoering, met brandingopties en de mogelijkheid tot het serveren van amuses, deze steltenlopers voegen een vleugje stijl en verfijning toe aan elke gelegenheid. Maak uw evenement onvergetelijk met deze unieke en stijlvolle toevoeging. 🌟

Soort Act:
Steltenlopers.

Genre:
Animatie Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Netwerk Meeting, Beurs Entertainment, Catering Act.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-1250-648

Bijzonderheden:
Prijs ballon, helium, banier met tekst of logo op aanvraag.

Speelruimte:
Minimale hoogte ± 6 mtr, minimaal 2 mtr vrije doorgang.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 2 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.