Stoom Robot Butler

Doe een aanvraag

Code: ANI-2768-928

Beschrijving

De Stoom Robot Butler: een historische ontmoeting met technologie en theater

Stel je voor: een butler uit een vervlogen tijdperk, een perfecte mix van mens en machine, aangedreven door complexe stoomtechnologie en bestuurd door zijn eigen butler-machinist. Terwijl je zijn aanwezigheid nadert, wordt het onmiskenbare geluid van stoommachines en het nagalmende fluitje van een trein hoorbaar. Deze butlerautomaat, gehuld in een stijlvol zwart pak met hoge hoed, voert zijn taken met een onberispelijke precisie uit. Zijn bewegingen zijn soepel en sierlijk, maar er klinkt altijd dat intrigerende achtergrondgeluid van stoom, waardoor je jezelf afvraagt of je in een ander tijdperk bent beland.

De Stoom Robot Butler is niet zomaar een animatie act; het is een unieke theatrale belevenis die technologie en kunst combineert. Wat deze act echt onderscheidt, is het masker van de butler, een meesterwerk op zich. Bij de ontwikkeling van dit masker is een opvallende technologie gebruikt: uiterst flexibele siliconen die het masker een surrealistische, levensechte uitstraling geven. Deze techniek is afkomstig uit de filmindustrie en wordt zelden gebruikt in theateracts over de hele wereld. Het resultaat is verbluffend; het masker geeft de butler een bijna menselijke uitstraling, waardoor je als toeschouwer moeilijk kunt geloven dat je naar een machine kijkt.

Naast het masker zijn alle stoomelementen van deze butler met de hand vervaardigd. Dit getuigt van een uitzonderlijk vakmanschap en toewijding aan het creëren van een onvergetelijke en authentieke theaterervaring.

De Stoom Robot Butler is inzetbaar in verschillende settings en heeft een brede aantrekkingskracht. Op evenementen zoals festivals, beurzen, publieksevenementen en in winkelcentra voegt hij een vleugje nostalgie toe aan de omgeving. Het geluid van de stoommachine en fluitjes vervoert het publiek naar een andere tijd, terwijl de butler zelf zijn taken met precisie en humor uitvoert.

Ben jij klaar om een stap terug in de tijd te zetten en te genieten van een unieke theatervoorstelling? De Stoom Robot Butler wacht om je mee te nemen op een reis door de geschiedenis, waar technologie en kunst samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Wees getuige van zijn ongelooflijke act en bewonder zijn prachtige maskerwerk. Een evenement met de Stoom-Butler is een evenement dat je nog lang bij zal blijven.

Wil je de Stoom Robot Butler uitnodigen voor je evenement? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en deze unieke act aan je programma toe te voegen. Of je nu een festival, bedrijfsevenement, beurs, of ander speciaal evenement organiseert, de Stoom-Butler is de perfecte gastheer om je gasten te verwelkomen in een wereld van wonderlijke technologie en theater.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Kinder Entertainment, Straattheater, Thema Beroepen.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers (*1 butler + 1 ondersteuning actrice)  –  Code: ANI-2768-928

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.