Mad Hatter Steltenloper

Doe een aanvraag

Code: STE-3779-013

Beschrijving

Betover uw evenement met de Mad Hatter Steltenloper! 🎩

Laat uw gasten verbazen door een verbluffende replica op stelten van het iconische personage uit Tim Burton’s Alice in Wonderland: de Mad Hatter. De Mad Hatter Steltenloper is een betoverende toevoeging aan diverse gelegenheden en brengt het wonderlijke Wonderland naar uw evenement.

De magie van Steltenlopers als Mad Hatter
De Mad Hatter op stelten is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Gehuld in het excentrieke karakter, brengt deze act de magie van Wonderland tot leven op grote hoogte. Een gegarandeerde manier om een blijvende indruk achter te laten.

Veelzijdige Stelten act voor diverse gelegenheden
Deze veelzijdige Stelten Act past perfect in verschillende genres en evenementen, waaronder Ontvangst Entertainment, Festival Acts, Winkelcentrum Entertainment, Netwerk Meetings, en Beurs Entertainment. Of het nu gaat om een grootschalig festival of een intiem zakelijk evenement, de Mad Hatter op stelten voegt een dosis magie toe.

Betoverende sfeer voor thema Wonderland
Breng het thema Wonderland tot leven met de aanwezigheid van de Mad Hatter Steltenloper. Of het nu een sprookjesachtig festival is of een betoverend themafeest, deze act dompelt uw gasten onder in de wonderlijke sfeer van Alice in Wonderland.

Voeg magie toe aan uw evenement met onze Mad Hatter Steltenloper. Maak van uw gelegenheid een Wonderland-ervaring en laat uw gasten genieten van een betoverend schouwspel.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Stelten Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Netwerk Meeting, Beurs Entertainment, Thema Wonderland.

Speeltijd:
3x 30 min of 2 x 45 min. binnen 4 uur als rondlopende act of 1x 60 min. als entree act.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STE-3779-013

Werkruimte:
Minimaal 3,5 meter hoog.

Muziek:
Op muziek van het evenement.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1,5 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Film / Movie

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.