Kabouters en de schatkist!

Doe een aanvraag

Kabouters en de Schatkist op schattenjacht: een interactief en betoverend avontuur voor jong en oud!

Code: ANI-1094-554

Beschrijving

Kabouters en de Schatkist op schattenjacht: een magisch avontuur!

Deze twee vrolijke kabouters zijn van ver gekomen met een bijzondere missie! Ze roepen de hulp in van jong en oud om een mysterieuze schatkist te openen die ze met zich mee hebben gebracht. Velen hebben het al geprobeerd, maar tot nu toe zonder succes. De Kabouters en de schatkist dwalen rond, op zoek naar de juiste personen met de benodigde kracht en moed. Maar is het eigenlijk de fysieke kracht die nodig is om de schatkist te openen?

Een magische opdracht
Wanneer het eindelijk lukt om de schatkist te ontsluiten, zijn de kabouters niet alleen verheugd, maar delen ze ook gul de inhoud met iedereen die geholpen heeft! Nadat de schatkist weer veilig is afgesloten, gaan de Kabouters en de schatkist weer op pad, op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen.

Voor elke gelegenheid
Dit unieke schatzoeken-avontuur is geschikt voor allerlei soorten gelegenheden en evenementen. Of u nu een nieuw product op een originele manier wilt promoten, of juist de kinderen wilt verrassen met cadeautjes en verhalen, alles is mogelijk! Bovendien kan de inhoud van de schatkist volledig aangepast worden naar uw wensen.

Interactief
Deze humoristische act spreekt niet alleen tot de verbeelding, maar betrekt het publiek ook actief bij het avontuur. De act zelf duurt ongeveer 10 minuten en kan meerdere keren achter elkaar herhaald worden. Dankzij de mobiele opzet kan deze gemakkelijk ingezet worden op locaties waar veel bezoekers verwacht worden.

Een magische beloning
Aan het einde van de act krijgt een gelukkig kind de eer om de schatkist te openen. In eerste instantie is deze gevuld met echte gouden munten en glinsterende diamanten (van chocolade). De Kabouters en de schatkist delen deze lekkernijen uit aan de kinderen die een helpende hand hebben geboden. Uiteraard kan de schatkist ook op andere manieren gevuld worden, bijvoorbeeld met visitekaartjes, snoepgoed, promotiemateriaal of een grabbelton.

Met de combinatie van spanning, interactie en een vleugje magie is deze schattenjacht met de kabouters een betoverende toevoeging aan elk evenement!

Soort Act:
Kinder Entertainment,

Genre:
Animatie ActMobiele Act, Korte Voorstelling, Winkelcentrum ActsOntvangst ActStraattheater Act, Thema Sprookjes, Kerst Entertainment.

Speeltijd:    
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: ANI-1094-554

Voorbereidingstijd Speler:
1 uur voor aanvang aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Onderwerp

Sprookjes

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…