Ondeugend Boselfje

Doe een aanvraag

Ontdek een betoverende beleving met het Ondeugend Boselfje, een magisch wezen dat klaarstaat om je te betoveren! Met haar speelse karakter en jeugdige energie brengt ze een lach op ieders gezicht. Geniet van betoverende activiteiten zoals elfentikkertje en elfenverstoppertje in het magische bos. Boek nu voor een onvergetelijk avontuur vol plezier en magie!🧚

Code: KIN-1144-962

Beschrijving

Betoverende beleving met het Ondeugend Boselfje 
Stel je voor: een magisch wezen dat rechtstreeks uit een sprookjesboek lijkt te zijn gestapt, staat klaar om je te betoveren. Dit jonge Ondeugend Boselfje is nog maar 123 jaar oud, wat in de grote-elfen-wereld eigenlijk nog behoorlijk jong is. Maar laat je niet misleiden door haar jeugdige leeftijd; ze heeft al heel wat avonturen beleefd en staat te popelen om nieuwe vrienden te maken.

Een speels karakter
Het Ondeugend Boselfje is nieuwsgierig, levendig en speels. Ze houdt ervan om te ontdekken en te leren, vooral wanneer het om de mensenwereld gaat. Haar moeder vindt haar nog te jong om bij mensen op bezoek te gaan, maar het elfje kan gewoon niet wachten om met mensenkinderen te spelen. Ze brengt een lach op ieders gezicht met haar ondeugende streken en vrolijke persoonlijkheid.

Betoverende activiteiten
Als je het geluk hebt om dit Ondeugend Boselfje op je evenement te hebben, staan er betoverende activiteiten op het programma. Denk aan elfentikkertje, waarbij de elf en de kinderen samen rondrennen en proberen elkaar te tikken terwijl ze door de bomen en over de velden dartelen. Of elfenverstoppertje, waarbij het elfje zich verstopt en de kinderen haar moeten vinden in het betoverende bos.

Elfentikkertje en elfenverstoppertje
Elk spel met het Ondeugend Boselfje is een unieke ervaring. Elfentikkertje wordt een magische jacht door het bos, terwijl elfenverstoppertje kinderen de kans geeft om de perfecte schuilplaatsen te vinden in het dichte gebladerte. De kinderen zullen worden betoverd door de interactie met het elfje, dat altijd voor een verrassing zorgt.

Een betoverende elfentuin
Maar dat is niet alles! Het Ondeugend Boselfje heeft ook een speciale elfenquiz voorbereid, compleet met prijzen voor de slimste en meest nieuwsgierige kinderen. Luister goed naar haar elfenverhalen, want de antwoorden op de quizvragen zijn verstopt in de betoverende verhalen die ze vertelt. De quiz is een geweldige manier om kinderen te betrekken en hun nieuwsgierigheid te prikkelen.

Magie en plezier
Kortom, het Ondeugend Boselfje brengt magie en plezier naar elk evenement. Ze betrekt kinderen bij fantastische avonturen, laat ze lachen met haar ondeugende streken en beloont nieuwsgierigheid met betoverende prijzen. Haar interactieve en speelse karakter zorgt ervoor dat kinderen zich volledig onderdompelen in een sprookjesachtige wereld vol wonderen en verrassingen.

Een betoverend avontuur
Dus, als je op zoek bent naar een betoverend avontuur voor kinderen, is het Ondeugend Boselfje de perfecte keuze. Haar jeugdige energie, enthousiasme en speelse geest zullen een glimlach op de gezichten van alle jonge gasten toveren. Maak je klaar voor een magische ontmoeting met dit bijzondere elfje en laat je betoveren door haar wereld vol wonderen!

Soort Act:
Kinder Entertainment

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Mobiel Entertainment,  Thema Sprookjes, Korte Voorstelling.

Speeltijd:
3x 30 min. (binnen 3 uur)
Extra speeltijd van 30 min. (binnen 1 uur) is mogelijk – Meerprijs op aanvraag.

Interactie:
Het Elfje geeft meerdere malen een korte voorstelling met Elfen-Quiz. Daarna worden er diverse spelletjes gespeeld.

Aantal Spelers:
1 Speler  – Code: KIN-1144-962

Speelruimte:
Mobiel,binnen en/of buiten in alle seizoenen.

Voorbereidingstijd: 
Anderhalf uur vooraf op locatie.

Bijzonderheden:
Indien gewenst met mobiele geluidsbox en sfeermuziek (muzieklijst opvraagbaar).
Dit kan uitsluitend op een vaste locatie met 220 V.

Inclusief:
Elfenstronk, Krukjes, Mat, Diverse elfenspelletjes en Quizprijzen.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Natuur, Sprookjes

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…