Winterse Elfjes

Doe een aanvraag

Code: KER-9102-560

Beschrijving

🧚‍♀️🌨️Winterse Elfjes: betoverende magie op elk event

De Winterse Elfjes brengen een vleugje magie naar allerlei evenementen. Deze unieke, beeldschone wezens zijn speciaal in hun soort. Hun aanwezigheid voegt een betoverende dimensie toe aan elk feest, festival of speciale gelegenheid. Laat je meevoeren door de betoverende wereld van de Winterse Elfjes.

Interactie met kinderen
De Elfjes zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook dol op spelen met kinderen. Ze delen graag kleine spulletjes uit en prijzen enthousiast acties aan. De interactie met de Winterse Elfjes zorgt voor onvergetelijke momenten, vooral voor de jongsten onder ons. Een combinatie van betovering en speels enthousiasme maakt elk optreden met de Winterse Elfjes tot een groot succes.

Altijd klaar voor iets nieuws
De Elfjes zijn avontuurlijk van aard en houden van verschillende uitdagingen. Of het nu gaat om nieuwe interactieve spelletjes, creatieve acties of het betoveren van het publiek met verrassende elementen, deze Elfjes staan altijd klaar om iets nieuws te proberen. Het enthousiasme waarmee ze elke uitdaging aangaan, maakt hen extra bijzonder.

Aanstekelijk enthousiasme
Het enthousiasme van de Winterse Elfjes is aanstekelijk en draagt bij aan het succes van elk evenement. Hun positieve energie verspreidt zich als een betoverende gloed, waardoor momenten met de Elfjes niet alleen speciaal, maar ook onvergetelijk worden.

Magisch Kerst Entertainment
De Elfjes vallen onder het genre Kerst Entertainment, maar hun betoverende aanwezigheid maakt hen geschikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om ontvangst acts, festival entertainment, mobiele acts, animatie entertainment, kinderentertainment of een thema-evenement rond Kerst of Sprookjes, de Winterse Elfjes passen zich moeiteloos aan.

🎄👼 Ervaar Magie: Winterse Elfjes voor Onvergetelijk Entertainment!

Soort Act:
Kerst Entertainment

Genre:
Ontvangst Act, Festival Entertainment, Mobiele Act, Animatie Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Kerst, Thema Sprookjes

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: KER-9101-560
2 Spelers – Code: KER-9102-560
3 Spelers – Code: KER-9103-560

Voorbereiding Spelers:
60 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Feestdagen

Kerst

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…