Zilveren Engelen Levend Beeld

Doe een aanvraag

Code: STA-1709-648

Beschrijving

Zilveren Engelen: Levend Standbeeld met hemelse klanken

Deze prachtige Zilveren Engelen staan majestueus op sokkels, omringd door hemelse klanken en muziek. Beide engelen dragen witte duiven als symbolen van hemelse boodschappers. Met Kerst transformeren ze in Kerstengelen, waardoor ze nog meer betovering brengen…

Hemelse klanken 
Op hun sokkels produceren de Zilveren Engelen betoverende hemelse klanken, aangevuld met muziek. Een visueel en auditief spektakel dat de zintuigen prikkelt. De witte duiven op hun handen symboliseren vredige hemelse boodschappen.

Kerstengelen 
Tijdens de kerstperiode transformeren de engelen in sfeervolle Kerstengelen. Een prachtige toevoeging voor feestelijke evenementen, waar ze de betovering van de kerstsfeer verspreiden met hun zilveren uitstraling.

Levend Standbeeld
De Zilveren Engelen vallen onder het genre van levende standbeelden, waardoor ze perfect zijn voor ontvangstentertainment, animatieacts, beurs- en promotie-entertainment, festivals, braderieën, jubilea, winkelcentrum-entertainment en meer.

Thema Zilver en Winter
Met hun zilveren uitstraling passen de engelen perfect in het thema Zilver. Bovendien brengen ze met hun kersttransformatie de winterse betovering naar uw evenement. Een veelzijdige act die zich aanpast aan verschillende thema’s.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment, Thema Zilver, Thema Winter.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: STA-1709-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Zilver

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…