Engel van Licht Steltenlopers

Doe een aanvraag

Laat je evenement stralen met de Engel van Licht Steltenlopers! Gehuld in LED-verlichte kostuums en zwevende vleugels, creëren ze een betoverend schouwspel. Perfect voor thema-evenementen zoals Kerst, Winter of LED!”✨

Code: STE-6737-521

Beschrijving

Betoverende Engel van Licht Steltenlopers: een magisch lichtspektakel op stelten!

Op zoek naar een adembenemende toevoeging aan jouw evenement? Maak kennis met de Engel van Licht Steltenlopers, gehuld in een zweem van mist en omgeven door een aura van licht. Deze mysterieuze verschijningen bewegen langzaam met ragfijne vleugels die als een vlinder zweven. Ontdek hoe zij jouw evenement transformeren in een betoverende ervaring.

De Engelen in hun element
De Engel van Licht Steltenlopers betreden jouw wereld, omgeven door lichtgevende kostuums met LED-verlichting. Hun vleugels, met een spanwijdte van bijna 5 meter, worden verlicht door de LED’s, waardoor een betoverend schouwspel van gekleurde mist ontstaat. Een unieke combinatie van mysterie en licht die alle aandacht trekt.

Een visueel spektakel 
Of het nu gaat om een ontvangst, festival, winkelcentrum, beurs of een evenement met een specifiek thema zoals Kerst, Wit, Engelen, Winter of LED, de Engel van Licht Steltenlopers voegen een vleugje magie toe aan elke setting. Hun aanwezigheid is als een sprookje dat tot leven komt, waardoor een onvergetelijke indruk achterblijft.

Ragfijne bewegingen en zwevende vleugels
De Engelen bewegen met gracieuze stappen op hun stelten, hun vleugels zwevend als sprookjesachtige vlinders. Deze unieke combinatie van elegantie en lichtgevende pracht creëert een atmosfeer van verwondering en betovering. Een ware eyecatcher die zowel jong als oud in vervoering brengt.

Van Kerst tot Winter Wonderland
De veelzijdigheid van de Engel van Licht Steltenlopers komt tot uiting in thematische evenementen. Of je nu een Kerstfeest organiseert, een winter wonderland creëert of een specifiek thema zoals wit, engelen of LED hanteert, de Engelen passen zich moeiteloos aan en versterken de sfeer van het evenement.

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub EntertainmentLed Entertainment,  Thema Kerst, Thema Wit, Thema Engelen, Thema Winter

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten 4 uur als rondlopende act of 1x 60 min. als entree act

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STE-6737-521
2 Spelers – Code: STE-1073-521
3 Spelers – Code: STE-1074-521

Werkruimte:
Minimaal 4,5 meter hoog

Muziek:
Op muziek van het evenement

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1 uur voor het optreden aanwezig op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Feestdagen

Kerst, Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Kleur

Champagne, Led, Wit, Zilver

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Winter Wonderland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…