Dames Torso’s Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-1728-648

Beschrijving

Magische Dames Torso’s Levend Standbeeld
Ontdek de ongeëvenaarde charme van onze Dames Torso’s Levend Standbeeld. Deze sierlijke creaties stralen een betoverende uitstraling uit die uw gasten direct fascineert. Vanaf het eerste moment zijn ze nauwelijks te onderscheiden van echte beelden, maar wanneer ze tot leven komen, zorgen ze voor een adembenemende ervaring met hun gracieuze bewegingen.

Elegante uitstraling en bewegingen
Deze Levende Standbeelden zijn niet alleen visueel bijzonder, maar ook in staat tot prachtige, sierlijke bewegingen die uw gasten zullen verbazen. Hun elegante verschijning en vloeiende choreografie voegen een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

Veelzijdig inzetbaar
Of het nu gaat om een ontvangst act, een thema Grieks evenement of een gouden thema-feest, onze Dames Torso’s passen zich moeiteloos aan verschillende genres aan. Ze zijn ook perfect in te zetten voor het promoten van uw beursproducten, waarbij ze de aandacht van het publiek vragen en uw merk in de schijnwerpers zetten.

Interactieve gastbenadering
Deze levende beelden gaan verder dan alleen visuele pracht. Ze willen de aandacht van uw gasten en betrekken hen op interactieve wijze bij hun betoverende optreden. Een unieke manier om een blijvende indruk achter te laten.

Of u nu een zakelijk evenement, een themafeest of een beurs organiseert, de Dames Torso’s Levend Standbeeld voegen een onmiskenbare dosis elegantie toe.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Act, Thema Grieks, Thema Goud.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler    –  Code: STA-1727-648
2 Spelers  – Code: STA-1728-648

Beeldentuin:
De act is uit te breiden met meerdere beelden (zie hieronder de gerelateerde acts).
Oppervlakte van de levende beeldentuin (met meerdere beelden) minimaal 5×3 meter.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Brons, Goud

Landen

Griekenland

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.