Koperen Dame & Tuinman Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-1712-648

Beschrijving

Een stil verliefd Duo met verrassende interacties: Koperen Dame & Tuinman Levend Standbeeld

De Koperen Dame heeft haar plek gevonden op een sierlijk bankje, haar hart stilletjes verloren aan het Levende beeld van De Tuinman. Deze Levend Standbeeld act biedt een betoverende harmonie met onverwachte en verrassende interacties. Zowel de Koperen Dame als De Tuinman zijn ook afzonderlijk te boeken, waardoor ze zich perfect aanpassen aan de sfeer van uw evenement.

Een stille liefdesaffaire
Op een rustiek bankje ontvouwt zich een stille liefdesaffaire tussen de Koperen Dame en het Levende beeld van De Tuinman. Hun bevroren pose verhult de passie en emotie die sluimeren achter de koperen en natuurlijke tinten. Een subtiel liefdesverhaal dat zich afspeelt in een statisch decor, maar met een dynamiek die het publiek zal verrassen.

Verrassende momenten
De interactie tussen de Koperen Dame en De Tuinman leidt tot verrassende momenten. Momenten van ingetogenheid worden afgewisseld met levendige expressies, waardoor een boeiende dynamiek ontstaat. Deze Levend Standbeeld act biedt meer dan een statisch schouwspel; het is een levendig verhaal dat zich ontvouwt met elke subtiele beweging.

Levend Standbeeld
De Koperen Dame & Tuinman vormen een uniek Levend Standbeeld duo dat zich onderscheidt door de harmonieuze interactie. Hun bevroren poses vertellen een verhaal dat wordt verrijkt met verrassende momenten, waardoor ze een betoverend schouwspel creëren dat de toeschouwers boeit.

Gouden Omlijsting
Deze Levend Standbeeld act past naadloos binnen verschillende genres, waaronder ontvangst entertainment, festival acts, winkelcentrum optredens, en thema’s zoals natuur en goud. De natuurlijke elegantie van De Tuinman en de koperen allure van de Dame voegen een uniek element toe aan diverse evenementen.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Thema Natuur, Thema Goud.

Aantal Spelers:
1 Koperen Dame      – Code: STA-1710-648 – Prijscategorie:  €   800 –  € 1.100
1 Tuinman                 – Code: STA-1711-648 – Prijscategorie:  €    800 – € 1.100
1 Dame + Tuinman – Code: STA-1712-648 – Prijscategorie:  € 1.200 – € 1.500

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Koper

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Onderwerp

Natuur

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.