Boeddha Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-1126-648

Beschrijving

Boeddha Levend Standbeeld: een spirituele beleving 🧘‍♂️

Ontdek de diepe meditatie van het Boeddha Levend Standbeeld, een betoverende act die uw gasten verrast met waardige blikken en gracieuze bewegingen. Deze spirituele ervaring kan worden versterkt met decoratieve elementen en Discipelen die de Boeddha omringen, met vrolijke bewegingen en een dansachtig spel.

Een betoverende meditatie
Het Boeddha Levend Standbeeld dompelt uw evenement onder in een sfeer van sereniteit en spirituele rust. In diepe meditatie zit de Boeddha, af en toe de gasten verrassend met waardige blikken en prachtige bewegingen. Een unieke toevoeging voor ontvangstacts, vooral voor thema-evenementen gerelateerd aan Azië en Goud.

Een visueel spektakel
Deze act kan worden aangepast aan de stijl van uw evenement met verschillende decoratieve elementen. Verrijk de spirituele ambiance met toevoegingen die passen bij het thema, waardoor het Boeddha Levend Standbeeld een visueel spektakel wordt dat harmonieert met de omgeving.

Discipelen in beweging
Voeg een extra dimensie toe aan de act door Discipelen toe te voegen die de Boeddha omringen. Met vrolijke bewegingen en een dansachtig spel creëren de Discipelen een levendig gezelschap dat de spirituele sfeer verlevendigt en het geheel tot een betoverende ervaring maakt.

Ervaar de innerlijke rust en betovering van het Boeddha Levend Standbeeld op uw evenement. Of het nu gaat om een ontvangstact of een aanvulling op Azië- of Goudthema-evenementen, deze act brengt een spirituele dimensie naar voren.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Act, Thema Azië, Thema Goud.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-1126-648
3 Spelers (Boeddha + 2 Discipelen) – Code: STA-1128-648

Bijzonderheden:
Inclusief sokkel met wierrook.

Optie:
Boeddha Lounge Decor.

Speelruimte:
Solo: minimaal 2×2 meter.
met Discipelen: minimaal 3×3 meter.
met Lounge Decor en Discipelen: minimaal 6×4 meter.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 3 spelers

Kleur

Goud, Oranje

Landen

Azië / Oosters

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.