Ballerina Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-1730-648

Beschrijving

De Dansende Ballerina Levend Standbeeld 🩰

De Ballerina Levend Standbeeld, statig op haar sokkel, lijkt onbeweeglijk. Maar wanneer de muziek begint, ontwaakt ze langzaam tot leven. Op spitzen danst ze gracieus in het rond, met fraaie bewegingen die het publiek betoveren. Dan, op het laatste akkoord, bevriest ze weer in een sierlijke pose. Een magische act, optioneel uit te voeren met live muziek.

Soepel en sierlijk
Deze levende standbeeldact is een betoverende ervaring voor elk evenement. De Ballerina komt tot leven op het ritme van de muziek, met soepele bewegingen en een gracieuze danstaal. Het publiek wordt meegevoerd in haar elegantie en finesse, waardoor de act een onvergetelijke indruk achterlaat.

Ontvangst in stijl
De Ballerina Levend Standbeeld is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een perfecte toevoeging aan ontvangstacts. Met het thema wit en klassiek straalt deze act een tijdloze elegantie uit. Of het nu gaat om een gala-avond, een bruiloft of een ander feestelijk evenement, de dansende ballerina voegt een vleugje klasse toe aan de ontvangst van uw gasten.

Live muziek Optioneel
Deze act kan worden versterkt met live muziek, waardoor de beleving nog intenser wordt. Een samenwerking met een muzikant creëert een samenspel van beweging en klank, wat resulteert in een unieke en meeslepende performance. De Ballerina en de muziek vormen samen een harmonieus geheel.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Act, Thema Wit, Thema Klassiek.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-1730-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.