Pierrots met Harp en Dans

Doe een aanvraag

Optredens door Pierrots met Harp en Dans bieden een unieke samensmelting van muziek en dans, geschikt voor diverse gelegenheden en met een vleugje klasse en verfijning. Boek nu voor een onvergetelijke kunstzinnige ervaring! 🎶

Code: AKO-3821-962

Beschrijving

Betoverende optredens door Pierrots met Harp en Dans

Een magische samensmelting van Muziek en Dans

Een artistiek duet
Stel je een betoverende act voor waar twee getalenteerde artiesten samenkomen: één bespeelt de harp en de ander danst op balletschoenen. Deze unieke combinatie van muziek en dans zorgt voor een kunstzinnige ervaring die het publiek ontroert en betovert. De dramatische klanken van de harp vermengen zich naadloos met de gracieuze bewegingen van de danser, waardoor een delicate harmonie ontstaat.

Een delicate harmonie
Het optreden van de Pierrots met Harp en Dans wordt gekenmerkt door een evenwicht tussen vreugde en melancholie. Terwijl ze hun kunstzinnige vaardigheden demonstreren, weten ze het publiek te raken met een breed scala aan emoties. Van glimlach tot traan, van spel tot sereniteit, hun optreden laat een diepgaande indruk achter en neemt de toeschouwers mee op een muzikale reis vol betovering.

Een muzikale reis
Deze betoverende act biedt twee optredens van elk 45 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur. Gedurende deze tijd worden de toeschouwers ondergedompeld in een wereld van prachtige harpklanken en expressieve dans. De Pierrots met Harp en Dans weten met hun optreden het publiek te boeien en nemen hen mee op een emotionele en muzikale reis die de zintuigen prikkelt.

Interactieve improvisatie
Naast hun reguliere optredens voeren de Pierrots met Harp en Dans ook verschillende keren interactieve improvisatieacts uit van 10 minuten, begeleid door live harpmuziek. Deze momenten van spontane creativiteit zorgen voor een unieke en boeiende ervaring voor het publiek, waarbij ze actief betrokken worden bij de magie van het optreden.

Geschikt voor diverse gelegenheden
De veelzijdigheid van deze act maakt het geschikt voor diverse gelegenheden, waaronder ontvangstentertainment, festivals, openingsacts en meer. Hun elegante optreden in zwart-wit thema voegt een vleugje klasse en verfijning toe aan elke gelegenheid.

Kortom, de Pierrots met Harp en Dans bieden een magische samensmelting van muziek en dans die het publiek betovert, ontroert en inspireert. Boek deze betoverende act nu om een onvergetelijke, kunstzinnige ervaring toe te voegen aan jouw evenement!

Soort Act:
Muzikale Act

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Mobiel Entertainment, Kinder EntertainmentAnimatie Act,  Openingsact, Harp, Thema Dans,Thema Zwart/Wit.

Speeltijd:
 2x 45 min.(binnen 3 uur)

Interactie:
Binnen de speeltijd wordt een aantal keren een interactieve improvisatie act van 10 minuten opgevoerd op live harpmuziek.

Aantal Spelers:
Duo (1 Danseres + 1 Harpiste) + 1 geluidstechnicus: AKO-3821-962

Inclusief:
Basis geluidsset tot 150 pers.
Er is een 220v aansluiting nodig in directe nabijheid van de speellocatie.

Speelruimte:
Mobiel. Overdekte locatie. Vlakke ondervloer van ca. 35 vierkante meter.

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Muziekinstrumenten

Harp

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur)

Kleur

Rood, Wit, Zwart

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…