Schoonheid in Goud Podium Show

Doe een aanvraag

Code: MOB-2069-648

Beschrijving

Betoverende Schoonheid in Goud: een spectaculaire show 

De show “Schoonheid in Goud” is een adembenemende mix van steltendans, danstheater, luchtacrobatiek, hoopdance en contactjuggling. Deze veelzijdige act is perfect inzetbaar als openingsact of als boeiende animatie voor beurzen, partijen, evenementen, winkelcentra, of als indrukwekkende parade voor straattheaterfestivals.

Veelzijdige kunstvormen in een Show
Deze veelzijdige act omvat verschillende kunstvormen, waaronder steltendans, danstheater, luchtacrobatiek, hoopdance en contactjuggling. Het samenspel van deze disciplines resulteert in een unieke en onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Inzetbaarheid op diverse evenementen
Of het nu gaat om een chique gala, een bruisende beurs, een feestelijke partij, of een levendig straattheaterfestival, “Schoonheid in Goud” past zich moeiteloos aan verschillende gelegenheden aan. De act is ontworpen om te schitteren op uiteenlopende evenementen, en haar veelzijdigheid maakt haar een waardevolle aanvulling op elke gelegenheid.

Theatrale begeleiding
De muziek die deze act begeleidt, is niet zomaar achtergrondgeluid; het is een essentieel onderdeel van de theatraliteit. De mogelijkheid om live begeleid te worden door een getalenteerde harpiste of percussionist voegt een extra dimensie toe aan de algehele ervaring. De muzikale harmonie versterkt de magie van “Schoonheid in Goud” en creëert een betoverende sfeer.

Laat je betoveren door Schoonheid in Goud
Kortom, als u op zoek bent naar een spectaculaire en veelzijdige act voor uw evenement, dan is “Schoonheid in Goud” de perfecte keuze. Met haar schitterende uitvoering, diverse kunstvormen, en de mogelijkheid van live muzikale begeleiding, biedt deze act een onvergetelijke ervaring die uw publiek betovert.

Als openings act – (duur: 4-6 minuten):
De dansers en steltenloopsters dansen een mooie harmonische choreografie, waarin ieder figuur haar specifieke karakter toont en gezamenlijk een krachtige energie neerzetten van schoonheid in beweging.Een beeldend verhaal over licht, liefde en de overvloed van het leven. Sensueel, krachtig en volledig aanwezig in combinatie met prachtige live begeleiding van de Harpiste.

• duur performance: 4-6 minuten
• minimale oppervlakte speelruimte: 6 bij 5 meter.
• minimale hoogte: 5 meter

Openingsact in combinatie met Animatieact tussen het publiek:
Een podiumact zoals hier boven beschreven kan gecombineerd worden met dans ingezet als animatieact. De dansers/ steltlopers dansen dan
tussen het publiek door, voor of na de podiumact.Zo kan het publiek de dans en dansers op unieke wijze van dichtbij beleven. De act is inverschillende samenstellingen inzetbaar en daardoor goed in te passen aan uw wensen.

Soort Act:
Podium Act

Genre:
Podium Act, Mobiele Act, Steltenlopers, Openings-Show, Thema Circus, Thema Goud, Openings Entertainment, Circus Act, Muzikale Act.

Speeltijd:
Afhankelijk van gekozen acts.

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: MOB-2062-648  – Prijscategorie:  € 1.200 – € 1.500
3 Spelers  – Code: MOB-2063-648  – Prijscategorie:  € 1.700 – € 2.000
4 Spelers  – Code: MOB-2066-648  – Prijscategorie:  € 2.200 – € 2.500
5 Spelers  – Code: MOB-2067-648  – Prijscategorie:  Prijs op aanvraag
6 Spelers  – Code: MOB-2068-648  – Prijscategorie:  Prijs op aanvraag
7 Spelers  – Code: MOB-2069-648  – Prijscategorie:  Prijs op aanvraag

Keuze Spelers: 
2x Steltenlopers, 1x Harpiste, 1x Hoopdancer of Contactjuggling, 1x percussionist, 2 danseressen.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Reiskosten:
€ 0,40 per km gereden vanaf Rotterdam.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 > spelers

Kleur

Goud

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.