Gouden Arend Steltenlopers

Doe een aanvraag

Betreed de betoverende wereld van de Gouden Arend Steltenlopers! Hun majestueuze verschijning en indrukwekkende hoogte maken hen de ultieme publiekstrekker voor elk evenement.

Code: STE-3217-538

Beschrijving

Betreed de wereld van de Gouden Arend Steltenlopers! 

Stel je voor: een majestueuze Gouden Arend rijst hoog boven het publiek uit, met zijn imposante snavel en uitgestrekte vleugels die een prachtige schaduw werpen. Dit is niet alleen een act, maar een ware visuele belevenis die de aandacht van het publiek vasthoudt. Of het nu op een festival, een straatfeest, een braderie of andere evenementen is, deze act is een ultieme publiekstrekker.

Een vliegende kunstwerk in goud
De Gouden Arend Steltenlopers betovert iedereen met zijn adembenemende verschijning. Deze indrukwekkende vogel, met zijn glanzende gouden veren, symboliseert kracht en grandeur. Zijn verheven aanwezigheid creëert een aura van majesteit die het publiek boeit en verwondert.

Voor diverse gelegenheden
Deze act is uiterst veelzijdig en past naadloos in verschillende contexten. Of het nu gaat om ontvangstentertainment, het opvrolijken van een winkelcentrum, het creëren van betovering op een festival of het bezorgen van kinderen een onvergetelijk moment, de Gouden Arend Steltenlopers maakt elk evenement memorabel.

Hoog boven de menigte
Met zijn steltconstructie stijgt de Gouden Arend hoog boven het publiek uit, zodat iedereen kan genieten van zijn majestueuze aanwezigheid. Zijn metersbrede vleugelspan en statige voorkomen laten een blijvende indruk achter op jong en oud, en brengen een gevoel van bewondering en verwondering teweeg.

Stap in de wereld van schoonheid! 🌟
Als u op zoek bent naar een unieke en verbluffende act die uw evenement naar een hoger niveau tilt, dan is de Gouden Arend Steltenlopers de perfecte keuze. Boek nu deze betoverende act en breng de wereld van verhevenheid en grandeur naar uw evenement. Of het nu om dierenliefhebbers, nieuwsgierige kinderen of bewonderaars van visuele pracht gaat, deze act zal hen allemaal in zijn ban houden. Kies voor schittering, kies voor verwondering – kies voor de Gouden Arend Steltenlopers!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel Entertainment,  Thema Dieren, Thema Goud

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-3216-538
2 Spelers  – Code: STE-3217-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Goud

Onderwerp

Dieren

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.