Schoonheid in Goud Steltenlopers

Doe een aanvraag

Beschrijving

Betoverende Schoonheid in Goud Steltenlopers

De Schoonheid in Goud Steltenlopers bieden een betoverende ervaring als ontvangstact op uw evenement of terwijl ze tussen uw gasten rondlopen. Deze gracieuze steltenlopers bewegen zich opvallend en prachtig door de locatie of straten, waardoor een visueel spektakel ontstaat dat perfect past bij ontvangst of als mobiele act.

Elegante Steltenlopers voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, een festival, een winkelcentrum act, mobiele act of een thema-gerichte gelegenheid zoals ‘Goud’, de Schoonheid in Goud Steltenlopers voegen een vleugje elegantie toe aan verschillende genres. Hun veelzijdigheid maakt hen geschikt voor uiteenlopende evenementen.

Visueel spektakel
De betoverende steltenlopers bewegen zich op een gracieuze en opvallende manier door de locatie of straten. Hun imposante verschijning en bewegingen trekken de aandacht en creëren een visueel spektakel dat de sfeer van uw evenement verrijkt.

Ontvangstact in stijl: verwelkom gasten met Goud
Zet de Schoonheid in Goud Steltenlopers in als ontvangstact en verwelkom uw gasten in stijl. Hun gouden uitstraling past perfect bij verschillende thema’s en voegt een vleugje magie toe aan de ontvangst van uw evenement.

Mobiele interactie: tussen gasten door
Laat de steltenlopers tussen uw gasten door lopen en creëer een mobiele interactie die een blijvende indruk achterlaat. De elegantie van hun bewegingen en het gouden thema voegen een uniek element toe aan de beleving van uw gasten.

Thema Goud
Of uw evenement nu een gouden thema heeft of niet, de Schoonheid in Goud Steltenlopers passen zich moeiteloos aan en voegen een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid. Het gouden thema maakt hen extra geschikt voor evenementen met een glinsterend tintje.

Soort Act:
Steltenlopers.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Mobiele Act, Thema Goud.

Speeltijd:
3 x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: MOB-2062-648

Uitbreiding:
De act is uit te breiden met extra Steltenloopster, Hoopdancer of Contact Juggling, percussionist of 2 danseressen (tot maximaal 7 spelers).

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Goud

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment