Schoonheid in Goud Duo

Doe een aanvraag

Code: MOB-2062-648

Beschrijving

Schoonheid in Goud Duo met Steltendans en Harpmuziek

Het Schoonheid in Goud Duo brengt een betoverende act met steltendans, vergezeld door prachtige harpmuziek. Deze unieke voorstelling combineert de elegante bewegingen van een steltenloopster met de magische klanken van een harpiste die speelt op een draagbare, elektrische harp met draadloze versterking.

Betoverende samensmelting van kunstvormen
De act van het Schoonheid in Goud Duo is meer dan alleen een visueel spektakel; het is een betoverende samensmelting van steltendans en harpmuziek. De elegante bewegingen op stelten worden harmonieus ondersteund door de betoverende klanken van de draagbare harp, waardoor een unieke en onvergetelijke ervaring ontstaat.

Geschikt voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, een festival, een winkelcentrum act of een mobiele act, het Schoonheid in Goud Duo past zich moeiteloos aan verschillende genres aan. De veelzijdigheid van deze act maakt het een ideale keuze voor uiteenlopende evenementen.

Harpiste en Steltenloopster
Het Schoonheid in Goud Duo wordt gevormd door een getalenteerde harpiste en een bekwame steltenloopster. Samen creëren zij een unieke dynamiek die zowel visueel als auditief indruk maakt. De stijlvolle bezetting voegt een extra dimensie toe aan de algehele uitvoering.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke act die steltendans en harpmuziek combineert, is het Schoonheid in Goud Duo de ideale keuze. Met elegante bewegingen, betoverende klanken en een stijlvolle bezetting, brengt dit duo een onvergetelijke ervaring naar uw evenement. Ervaar de betovering van het Schoonheid in Goud Duo en laat uw publiek genieten van deze harmonieuze samensmelting. 🌟

Soort Act:
Steltenlopers, Muzikale Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Mobiele Act.

Bezetting:
Harpiste + Steltenloopster

Speeltijd:
3 x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: MOB-2062-648 – Prijscategorie:  € 1.200 – € 1.500

Uitbreiding:
De act is uit te breiden met extra Steltenloopster, Hoopdancer of Contact Juggling, percussionist of 2 danseressen (tot maximaal 7 spelers).

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Goud

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Muziekinstrumenten

Harp

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…