Kleurige Vogels Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-3726-891

Beschrijving

De dans van de Kleurige Vogels Steltenlopers
Het is een schouwspel van kleuren en veren, een dans van exotische pracht en praal. Kleurige Vogels Steltenlopers strijken neer, klaar om het publiek te betoveren. Laat je meevoeren in het magische schouwspel van deze betoverende steltenlopers en ontdek hun unieke act.

De aankomst van de Kleurige Vogels Steltenlopers
Ergens in de verte verschijnen kleurrijke stipjes aan de horizon. Naarmate ze dichterbij komen, wordt duidelijk dat deze wezens niet van deze wereld zijn. Het zijn kleurige vogels, gehuld in prachtige verentooien die schitteren als regenbogen in de zon. Ze zoeken een nieuw habitat en strijken neer om hun veren weer tiptop in orde te brengen. Een spektakel van kleuren dat direct de aandacht trekt.

Bewondering
Eenmaal op de grond, beginnen de Kleurige Vogels Steltenlopers zich te verzorgen. Hun verentooi moet immers in perfecte staat zijn. Dit schouwspel op zich is al betoverend om te aanschouwen. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van deze exotische vogels, waar hun oog voor detail en schoonheid centraal staat.

De uitverkorene
Terwijl de vogels hun veren verzorgen, hebben ze nog een belangrijke missie: het vinden van de uitverkorene. Zodra hun oog valt op een exotisch menselijk exemplaar in het publiek, begint hun hart sneller te kloppen. Met een mix van gratie en speelsheid storten ze zich in een betoverende dans om hun verentooi te laten schitteren en de uitverkorene te imponeren.

Een unieke beleving
De act van de kleurige vogels is een unieke beleving die zowel jong als oud zal aanspreken. De combinatie van exotische elementen, kleurrijke verentooien en de betoverende dans zorgen voor een onvergetelijk schouwspel.

Geschikt voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, het opfleuren van een winkelcentrum, festival vermaak of mobiel entertainment, de Kleurige Vogels Steltenlopers weten altijd een glimlach op de gezichten van het publiek te toveren. Bovendien is deze act ook geschikt als openingsshow van 5-7 minuten om elk evenement een betoverende start te geven.

Thema vogels, thema kleurrijk, thema exotisch
De Kleurige Vogels Steltenlopers brengen de thema’s vogels, kleurrijk en exotisch tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Hun aanwezigheid alleen al voegt een vleugje magie toe aan elk evenement.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en betoverende act, dan zijn de kleurige vogels op stelten een uitstekende keuze. Hun dans van prachtige veren en exotische charme zal ongetwijfeld indruk maken op het publiek en een blijvende herinnering achterlaten.

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum EntertainmentMobiel EntertainmentClub EntertainmentStraattheaterParade Act, Thema Dieren, Thema Vogels, Thema Kleurrijk, Thema Exotisch.

Speeltijd:
1x 60 minuten of 2x 45 minuten binnen 4 uur.
Deze act is ook te boeken als openingsshow van 5-7 minuten.

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: STE-3726-891
3 Spelers  – Code: STE-3727-891
4 Spelers  – Code: STE-3728-891

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig,

Variatie:
Eventueel is een van de vogels een grondkarakter met mobiel muzieksysteem!

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Kleur

Kleurrijk

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur), Openingsshow

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…