Bijzondere Vogels Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-4101-929

Beschrijving

Bijzondere Vogels Steltenlopers

Ontdek de betoverende wereld van steltenlopers, een act die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een onvergetelijke dimensie toevoegt aan verschillende evenementen. Deze Bijzondere Vogels Steltenlopers met prachtige vleugels brengen een mix van natuurlijke gratie en menselijke creativiteit naar jouw feest.

Betoverende steltlopers 
Steltenlopers, ook bekend als steltlopers, zijn ware kunstenaars op hoog niveau. Met hun lange benen lijken ze bijna tot de lucht te reiken, waardoor ze een onmiskenbare indruk maken op elke toeschouwer. De elegantie waarmee ze bewegen, gecombineerd met hun prachtige vleugels, creëert een visueel spektakel dat zowel jong als oud in bewondering achterlaat.

Diverse toepassingen
De veelzijdigheid van steltenlopers maakt hen geschikt voor verschillende genres en thema’s. Of je nu een festival organiseert, een bedrijfsevenement plant, of een specifiek thema voor jouw feest wilt, steltenlopers passen zich moeiteloos aan. Van ontvangst entertainment tot een mysterieuze sfeer, deze act voegt een unieke charme toe aan elke gelegenheid.

Mysterieuze wereld van steltenlopers! 
De Bijzondere Vogels Steltenlopers beloven niet alleen een visueel spektakel, maar ook een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten. Of het nu dient als ontvangstcomité, festivalact, openingsact, of als onderdeel van een specifiek thema, de magische elegantie van steltenlopers zal de betovering van jouw evenement versterken. Verrijk jouw speciale dag met de mysterieuze wereld van steltenlopers en laat jouw gasten zich verwonderen!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openings Act, Thema Natuur Entertainment, Thema Dieren Acts, Thema Vogels, Thema Mysterieus

Speeltijd:
2x 40 min. of 3x 25 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: STE-4101-929
3 Spelers – Code: STE-4102-929
4 Spelers – Code: STE-4103-929

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Speeltijden

2x 40 min. (binnen max. 4 uur), 3x 25 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren, Natuur

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.