Zwarte Vogels Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ervaar de mystiek van de Zwarte Vogels Steltenlopers, intrigerende figuren die betovering brengen waar ze gaan. Hun duistere uitstraling en gracieuze bewegingen maken hen perfect voor elke gelegenheid. Laat uw evenement transformeren door hun aanwezigheid vol mysterie en kosmische flair.

Code: STE-6740-538

Beschrijving

Unieke Steltenlopers: intrigerende Zwarte Vogels Steltenlopers 

Beeld je in: een mysterieuze aanblik van ongewone zwarte vogels die op stelten de stad binnenvliegen en een vleugje betovering brengen bij elke gelegenheid. Deze Vreemde Zwarte Vogels Steltenlopers zijn klaar om een graantje mee te pikken, en ze zijn er om uw evenement te transformeren.

Een ongebruikelijke aanwezigheid:
Met hun ongebruikelijke verschijning en indrukwekkende hoogte betoveren deze steltenlopers onmiddellijk uw publiek. Hun aanwezigheid wekt nieuwsgierigheid op en roept een gevoel van mysterie op.

Intrigerende koppels op stelten:
Deze steltenlopers, gehuld in diep zwart, zijn als koppels vanuit een andere dimensie. Hun gracieuze bewegingen en uitstraling maken hen geschikt voor diverse gelegenheden en locaties.

Thema’s van zwart en ruimte:
Deze Vreemde Zwarte Vogels Steltenlopers omarmen het thema van de duisternis en de kosmos. Hun aanwezigheid roept associaties op met ruimte en mysterie, wat een extra dimensie toevoegt aan uw evenement.

Multifunctionele mysterie
Van ontvangst van gasten tot verrijking van winkelcentra, van festivals tot een bijzondere sfeer op mobiele locaties, deze Zwarte Vogels Steltenlopers voegen een vleugje mysterie toe aan elke gelegenheid.

🌟 Intrigerende aanwezigheid in zwart en kosmos
Voeg een vleugje mysterie en betovering toe aan uw evenement met de Vreemde Zwarte Vogels. Hun indrukwekkende verschijning en thematische keuze zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActNetwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Thema Dieren, Thema Zwart, Thema Space.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6739-538
2 Spelers  – Code: STE-6740-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter.

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Zwart

Onderwerp

Dieren, Future / Space

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.