Disco Ballen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Dansende Zilveren Disco Ballen Steltenlopers zijn dé eye-catcher voor elk feest! Met hun betoverende glinstering en dansende bewegingen brengen ze glans en glamour naar uw evenement. Perfect voor feestelijke ontvangsten, levendige festivals en sprankelende winkelcentra. 🌟

Code: STE-6764-538

Beschrijving

Dansende Zilveren Disco Ballen Steltenlopers

Stel je voor: stralende Zilveren Disco Ballen Steltenlopers die schitteren en dansen, waardoor ze de aandacht van iedereen op uw feest vangen! Deze betoverende Zilveren Disco Ballen op Stelten zijn dé perfecte eye-catcher voor elk soort feest. Of het nu gaat om een feestelijk ontvangst, een levendig festival, of zelfs een opvallende aanvulling in een winkelcentrum – deze act brengt glans, glamour en futuristische sfeer met zich mee!

Een thema
Deze act is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een mooie aanvulling op uw thema. Of het nu gaat om een zilveren thema, een spiegelachtige sfeer of een blik in de toekomst, de Zilveren Disco Ballen Steltenlopers voegen een ongeëvenaarde esthetiek toe die uw gasten versteld zal doen staan.

Interactief
Deze act gaat verder dan enkel visuele pracht. De Zilveren Disco Ballen Steltenlopers nodigen uit tot interactie. Gasten zullen zich aangetrokken voelen om te dansen, te glimlachen en foto’s te maken met deze fonkelende kunstwerken. Dit zorgt voor een betrokkenheid en betovering die uw evenement onvergetelijk maakt.

Passend voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, het verlevendigen van een winkelcentrum, het toevoegen van een sprankelend element aan festivals of het creëren van een futuristische ambiance, de Zilveren Disco Ballen op Stelten passen naadloos bij diverse evenementen.

Schitterend entertainment op stelten
Als u op zoek bent naar een manier om uw evenement te transformeren en te laten schitteren, dan zijn de Zilveren Disco Ballen Steltenlopers een absolute must-have. Boek nu deze betoverende act en verrijk uw feest met de glans en glamour die het verdient. Breng uw gasten in vervoering met een onvergetelijk visueel spektakel en een sprankelende sfeer. Kies voor licht, kies voor stijl – kies voor de Dansende Zilveren Discoballen op Stelten!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel EntertainmentClub Entertainment,  Thema Zilver, Thema Spiegel, Thema Mirror, Thema Future

Speeltijd:
3x 20 minuten binnen 3 uur, of 1x 60 minuten als ontvangst act

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6763-538
2 Spelers  – Code: STE-6764-538

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Zilver

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 3x 20 min. (binnen 3 uur)

Feestdagen

Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Onderwerp

Disco, Future / Space

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.