Lady Mirrorball Modellen – E09

Doe een aanvraag

Code: MOD-2309-541- E09

Beschrijving

Schitterende elegantie met Lady Mirrorball Modellen! 

Voeg een vleugje klasse toe aan uw evenement met onze betoverende Lady Mirrorball Modellen! Ze tillen uw gelegenheid naar een hoger niveau door uw gasten met elegantie te ontvangen en uw product met een vleugje flair te promoten. Met kostuums die spiegels bevatten, creëren ze een unieke sfeer die perfect past bij themafeesten zoals Future, Robot en Galaxy.

Stijlvolle begroeting en opvallende promotie
De Lady Mirrorball Modellen brengen een nieuwe dimensie van waarde aan uw evenement. Ze begroeten uw gasten op een stijlvolle en verfijnde manier, waardoor de gastvrijheid van uw evenement opvalt. Tegelijkertijd trekken ze de aandacht naar uw product met een flinke dosis flair. De sprankelende spiegels in hun kostuums reflecteren niet alleen licht, maar ook de kwaliteit en uniciteit van uw aanbod.

Uw product shinen in stijl
Of het nu gaat om een beurs, een promotie-evenement of een winkelcentrumactiviteit, onze Lady Mirrorball Modellen zijn de perfecte keuze om uw product in de schijnwerpers te zetten. De spiegelachtige kostuums trekken de nieuwsgierigheid van voorbijgangers, en zodra ze dichterbij komen, worden ze betoverd door de visuele pracht en de bijzondere ambiance die ze creëren.

Thema’s die Schitteren: Future, Robot en Galaxy
De veelzijdigheid van de Lady Mirrorball Modellen maakt hen perfect voor themafeesten zoals Future, Robot en Galaxy. Hun kostuums passen naadloos bij deze thema’s en voegen een extra dosis futuristische allure toe. Of het nu een ruimtelijke ambiance of een robotachtige sfeer is die u wilt creëren, onze dames zijn er om uw visie werkelijkheid te maken.

Met de Lady Mirrorball Modellen transformeert uw evenement in een betoverende ervaring van elegantie en allure. Neem contact met ons op en laat uw gasten zich onderdompelen in de glinsterende pracht van onze dames met spiegelkostuums!

Soort Act:
Exclusive Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Netwerk Entertainment, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Future, Thema Zilver

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model – Code: MOD-2308-541
2 Modellen – Code: MOD-2309-541
3 Modellen – Code: MOD-2310-541
4 Modellen – Code: MOD-2311-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
E09- Spiegel

Exclusief:
Uitdeel producten

Inclusief:
Belly tray’s of Draagplateau’s

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Feestdagen

Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Kleur

Zilver

Onderwerp

Future / Space

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.