Spiegelschrift Girls – R18

Doe een aanvraag

Code: MOD-6002-541- R18

Beschrijving

Betreed de betoverende wereld van de Spiegelschrift Girls! Ontrafel het labyrint en schrijf in spiegelschrift – een uitdagende en leuke ervaring. 

Het is tijd om te genieten van interactieve en boeiende entertainment met de unieke Spiegelschrift Girls. Deze Royal Modellen brengen een magische sfeer naar uw evenement en zorgen voor verwondering en amusement bij uw gasten. Met hun betoverende aanwezigheid en fascinerende activiteiten bieden ze een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Betoverend entertainment
De Spiegelschrift Girls nodigen u uit om deel te nemen aan hun intrigerende activiteiten. Ontdek of uw ogen u bedriegen terwijl u schrijft in spiegelschrift of een weg probeert te vinden door het mysterieuze labyrint. Hun interactieve optredens zullen uw gasten uitdagen, verrassen en vermaken, waardoor een blijvende indruk wordt achtergelaten.

Voor diverse gelegenheden
Of u nu een bedrijfsevenement, beurs, winkelcentrumactivatie of kinderfeestje organiseert, de Spiegelschrift Girls zijn veelzijdig en passen zich moeiteloos aan verschillende gelegenheden aan. Ze zijn geschikt voor ontvangst, spelletjesentertainment, mobiele act, promotieact en nog veel meer. Hun aanwezigheid voegt een vleugje magie en opwinding toe aan elke setting.

Professioneel en interactief
Onze Royal Modellen zijn niet alleen professioneel en charmant, maar ook zeer interactief. Ze betrekken uw gasten bij hun activiteiten en zorgen voor een levendige en boeiende sfeer. Met een speeltijd van 3x 45 minuten, uit te breiden tot 8x 45 minuten, hebben uw gasten voldoende tijd om te genieten van het betoverende entertainment dat de Spiegelschrift Girls te bieden hebben.

Perfect voor alle leeftijden
Of het nu kinderen of volwassenen zijn, de Spiegelschrift Girls bieden entertainment dat geschikt is voor alle leeftijden. Hun activiteiten spreken tot de verbeelding van jong en oud en zorgen voor plezier voor het hele gezin.

Breng magie en interactief plezier naar uw evenement met de Spiegelschrift Girls. Boek en geniet van een betoverende ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten!

Soort Act:
Royal Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Spelletjes Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Netwerk Entertainment, Kinder Entertainment

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model – Code: MOD-6001-541
2 Modellen – Code: MOD-6002-541
3 Modellen – Code: MOD-6003-541
4 Modellen – Code: MOD-6004-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
R18 – Spiegelschrift

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…