Plinko Girls Modellen – R12

Doe een aanvraag

Code: MOD-6002-541- R12

Beschrijving

Waag een gokje met de Plinko Girls Modellen! 

Ben je klaar om je geluk te testen? Stap dan binnen in de wereld van de Plinko Girls Modellen! Met een unieke mix van een flipperkast en een sjoelbak, brengt Plinko een spannende draai aan het concept van geluksspellen. Laat de fiches van bovenaf door het spijkerdoolhof vallen en scoor zoveel mogelijk punten in de Plinkobak. Durf jij die chip te laten vallen en geluk te proeven?

Een mix van spanning en behendigheid
Duik in de opwindende wereld van Plinko, waar spanning en behendigheid samenkomen. Terwijl de fiches hun weg naar beneden vinden, is het jouw taak om strategische beslissingen te nemen en de perfecte hoek te kiezen om zoveel mogelijk punten te scoren. Een uitdaging die je vaardigheden test en je een adrenalinekick geeft!

Koninklijke Modellen en Hostesses
Voeg koninklijke flair toe aan je Plinko-avontuur met onze professionele Royal Modellen en Hostesses. Ze begeleiden je door het spel met charme en klasse, en tillen je interactieve ervaring naar een hoger niveau. Een koninklijke touch voor een onvergetelijke gokervaring!

Verrijk je evenement met de magie van Plinko
Of je nu een beurs, promotie-evenement, winkelcentrumfeest of netwerkbijeenkomst organiseert, Plinko voegt een vleugje spanning en plezier toe aan elke gelegenheid. De kleurrijke en opwindende mobiele act zal je gasten betoveren en een speelse sfeer creëren die ze niet snel zullen vergeten.

Beleef gokplezier met de Plinko Girls!
Klaar om een kans te wagen en je geluk te beproeven? De Plinko Girls Modellen staan klaar om je te begeleiden door een opwindend avontuur vol plezier en gokplezier. Nodig je vrienden, familie en collega’s uit en zie wie het meest gelukkig is in dit spel van vaardigheid en kans.

Soort Act:
Royal Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Spelletjes Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Netwerk Entertainment

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model – Code: MOD-6001-541
2 Modellen – Code: MOD-6002-541
3 Modellen – Code: MOD-6003-541
4 Modellen – Code: MOD-6004-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
R12 – Plinko

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Kleur

Goud, Zwart

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.