Hanoi Girls Modellen – R16

Doe een aanvraag

Code: MOD-6002-541- R16

Beschrijving

Beleef breinbrekende avonturen met de Hanoi Girls Modellen! 

Betreed de wereld van strategisch denken en uitdagende puzzels met de Hanoi Girls Modellen! Laat je verrassen door het intrigerende spel de Toren van Hanoi, waarbij je de volledige toren naar rechts verplaatst met slechts één schijf per zet. Ontdek de regels en blijf alert, want je mag nooit een grotere schijf boven een kleinere plaatsen. 🎲

De toren van Hanoi: een klassieker met een twist
Duik in de tijdloze magie van de Toren van Hanoi, maar dit keer met een onverwachte wending. De Hanoi Girls Modellen dagen je uit om je brein te kraken en strategische beslissingen te nemen terwijl je deze boeiende denkpuzzel oplost. Een kort spel met eeuwige impact op je cognitieve vaardigheden!

Koninklijke Modellen en Hostesses
Onze getalenteerde Royal Modellen en Hostesses voegen een vleugje elegantie en klasse toe aan je ervaring. Naast het bieden van vermaak, stralen ze koninklijke charme uit en tillen ze je interactieve avontuur naar een hoger niveau. Een vleugje koninklijke gastvrijheid voor een onvergetelijke ervaring.

Reis door Azië: een thema dat intrigeert
Stap in een wereld van Aziatische mystiek en betovering terwijl de Hanoi Girls Modellen je meenemen op een reis door het thema Azië. Deze mobiele act past perfect bij diverse gelegenheden, van beurzen en promotie-evenementen tot winkelcentrumfeesten en netwerkbijeenkomsten. Een unieke toevoeging die nieuwsgierigheid en verbazing opwekt.

Breng je geest in beweging met de Hanoi Girls!
Klaar om je denkvermogen op de proef te stellen en te laten zien hoe goed je bent in strategie? De Hanoi Girls zijn hier om je uit te dagen en je te begeleiden door een boeiend en intrigerend avontuur. Laat je verrassen door de charme van het oosten en de spanning van de Toren van Hanoi!

Soort Act:
Royal Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Spelletjes Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Netwerk Entertainment, Thema Azië

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model – Code: MOD-6001-541
2 Modellen – Code: MOD-6002-541
3 Modellen – Code: MOD-6003-541
4 Modellen – Code: MOD-6004-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
R16 – Bounce Ball

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 500 – 1.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Landen

Azië / Oosters

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.