Vreemde Ogen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Laat je meevoeren door de mysterieuze aanwezigheid van de Betoverende Zilveren Vreemde Ogen Steltenlopers. Hun imposante bolvormige ogen en verlichting zorgen voor een intrigerende reis naar de ruimte, perfect voor diverse evenementen. 👁️🪐

Code: STE-5121-538

Beschrijving

Betoverende Zilveren Vreemde Ogen Steltenlopers: een intrigerende reis naar de ruimte

Laat u meevoeren door de mysterieuze aanwezigheid van de Vreemde Ogen op Stelten. Deze buitenaardse wezens, met hun imposante bolvormige ogen, absorberen de omgeving en nemen u mee op een intrigerende reis naar de ruimte. Met hun verlichte ogen stralen ze ook in het donker, wat deze act extra bijzonder maakt.

👁️ Ogen die alles zien:
De Vreemde Ogen Steltenlopers zijn voorzien van indrukwekkende bol-ogen die alles om hen heen absorberen. Hun aanwezigheid roept vragen op over hun oorsprong en doel, en creëert een gevoel van verwondering en mysterie.

Een reis naar de ruimte:
Stap in de wereld van de onbekende en laat u meeslepen door deze buitenaardse wezens. Ze nodigen u uit om de grenzen van uw verbeelding te verkennen terwijl u zich verwondert over hun futuristische verschijning.

Verlichte betovering:
Niet alleen overdag, maar ook in het donker stralen de Vreemde Ogen Steltenlopers dankzij de verlichting in hun ogen. Dit creëert een magische en betoverende sfeer die perfect past bij nachtelijke evenementen.

Geschikt voor diverse gelegenheden:
Deze act past bij verschillende gelegenheden, waaronder ontvangst in winkelcentra, festivals en nachtelijke evenementen. De Vreemde Ogen op Stelten voegen een uniek element van verwondering en intrige toe aan elke setting.

Magische steltlopers 🪐
Of het nu overdag is of in het donker, deze steltlopers met Vreemde Ogen brengen een aura van mysterie en betovering met zich mee.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment , Festival Entertainment, Mobiele Act, Halloween Entertainment, Mobiele act, Club Entertainment, Thema Zilver, Nightlife Entertainment, Thema Space

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5120-538
2 Spelers  – Code: STE-5121-538

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Zwart

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Future / Space

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.