Cyber Led Robots Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-5126-008

Beschrijving

Cyber Led Robots Steltenlopers: een futuristisch spektakel met spetterende LED-verlichting

De Cyber Led Robots Steltenlopers zijn dé eyecatcher voor uw evenement. Met hun indrukwekkende hoogte en spetterende LED-verlichting brengen ze een futuristisch elektronisch spektakel naar uw locatie. Bereid u voor op een groots optreden met een onvergetelijk woweffect dat uw publiek versteld zal doen staan.

Een futuristisch elektronisch spektakel
Deze steltenlopers zijn meer dan alleen een act; het zijn ware blikvangers. Met hun futuristische uitstraling en adembenemende LED-verlichting creëren ze een visueel spektakel dat de aandacht trekt van iedereen op uw evenement.

Een onvergetelijk Wow-effect
De Cyber Led Robots op Steltenlopers zorgen voor een ongekend wow-effect. De combinatie van de indrukwekkende steltenhoogte en de dynamische LED-verlichting zorgt ervoor dat uw evenement in het geheugen van uw gasten gegrift zal staan.

Geschikt voor diverse gelegenheden en thema’s
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, een festival act, een opvallende openingsshow, LED entertainment of een beurs- en promotie act, deze Cyber Led Robots Steltenlopers passen zich moeiteloos aan aan de sfeer van uw evenement. Ze zijn perfect voor thema’s als metaal, toekomst, discotheek en robot.

Breid uit voor een spectaculaire podium show
Maak uw evenement nog spectaculairder door de Cyber Led Robots Steltenlopers uit te breiden met vlammenwerpers, knallend confetti, CO2 guns of een adembenemende lasershow. Onze ervaren lichtjockey/technicus zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, inclusief transport, bediening, opbouw en afbouw van de special effects rond het podium.

Soort Act:
Steltenlopers.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openingsshow, Led Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Thema Metaal, Thema Future, Discotheek Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Robot, Mobiel Entertainment..

Speeltijd:
1x 60 minuten of 2x 30 minuten (binnen 2,5 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STE-5124-008
2 Spelers – Code: STE-5126-008

Uitbreiding:
Voor een extra spectaculaire podium show is het mogelijk de Cyber Led Robots op Stelten uit te breiden met oa. Vlammenwerpers, Knallend Confetti, CO2 Guns of een Lasershow. Onze professionele lichtjockey/technicus zorgt voor de transport, bediening, opbouw en afbouw van de special effecten rond het podium.

(Prijzen op aanvraag).

Voorbereidingstijd:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Onderwerp

Film / Movie, Future / Space

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Kleur

Led

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 30 min. (binnen 2,5 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment