Robot Grande

Doe een aanvraag

Code: MOB-6646-008

Beschrijving

De indrukwekkende Robot Grande: een ware publiekstrekker

Met een imposante hoogte van maar liefst 2,5 meter, is de Robot Grande een absolute eyecatcher op uw evenement. Uw gasten zullen hem onmogelijk over het hoofd zien. Deze spectaculaire robotact voegt een futuristische touch toe aan diverse gelegenheden, zoals bedrijfsfeesten, presentaties, evenementen, festiviteiten, markten en braderieën.

De perfecte attractie voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, een opvallende festival act, een indrukwekkende openingsshow, een promotionele act voor beurzen, of een spraakmakende toevoeging aan uw winkelcentrum of discotheek, de Robot Grande staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

45 minuten show
De Robot Grande biedt een spetterende show van 45 minuten, waarbij uw publiek wordt meegenomen in een futuristische wereld. Deze tijd is perfect afgestemd om uw gasten op en top te vermaken zonder dat het te lang wordt.

Boek de Robot Grande
Wilt u uw evenement naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de indrukwekkende Robot Grande. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw evenement onvergetelijk met deze imposante publiekstrekker.

Soort Act:
Mobiel Entertainment.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openingsshow,  Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Thema Metaal, Thema Future, Discotheek Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Robot.

Speeltijd:
1x 45 minuten.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: MOB-6646-008

Voorbereidingstijd:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Film / Movie, Future / Space

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Kleur

Brons, Goud

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.