Gigantische Robots Geel en Rood

Doe een aanvraag

Code: STE-5123-008

Beschrijving

Gigantische Robots in Geel en Rood: een Wow effect.

Deze imposante robots, staand op 2.75 meter hoogte, zijn uitgerust met stemvervorming en zorgen voor een werkelijk verbluffend optreden. Een spectaculaire toevoeging aan grote evenementen zoals winkelcentra, kermissen, festivals en bedrijfsfeesten. Ze zijn beschikbaar in zowel rood als geel, waardoor u de perfecte kleur kunt kiezen die past bij uw evenement.

Een visueel spektakel.
Met hun indrukwekkende hoogte en stemvervorming, bieden deze Gigantische Robots een visueel spektakel dat uw gasten versteld zal doen staan. Hun aanwezigheid is een gegarandeerd wow effect op evenementen met een groot publiek, en ze zijn uitermate geschikt voor ontvangst op grote schaal.

Geschikt voor diverse evenementen en thema’s
Deze Gigantische Robots voelen zich thuis op verschillende soorten evenementen en passen perfect bij uiteenlopende thema’s. Of het nu gaat om een futuristisch metaal- of toekomstig concept, ze voegen een uniek element toe aan elk evenement. Van discotheekfeesten tot opvallende openingsshows, deze robots weten het publiek te betoveren.

Flexibele speeltijd
Deze Gigantische Robots kunnen optreden in sets van 30 minuten, en tot maximaal twee keer binnen een tijdsbestek van 2,5 uur. Belangrijk om te weten is dat de robots niet langer dan 30 minuten aaneengesloten kunnen optreden, wat ervoor zorgt dat ze altijd op hun best zijn voor uw publiek.

Breid uit voor een spectaculaire podium show.
Wilt u een extra dosis spektakel? Kies dan voor de Cyber Led Robots op Stelten, uitgebreid met adembenemende effecten zoals vlammenwerpers, knallend confetti, CO2-guns of een verbluffende lasershow. Onze ervaren lichtjockey/technicus zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, inclusief transport, bediening, opbouw en afbouw van de special effects rond het podium.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openingsshow, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Thema Metaal, Thema Future, Discotheek Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Robot.

Speeltijd:
1x 30 min of 2x 30 minuten (binnen 2,5 uur). Deze Robots kunnen niet langer dan 30 minuten aaneengesloten optreden.

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: MOB-5122-008
2 Spelers – Code: MOB-5123-008

Uitbreiding:
Voor een extra spectaculaire podium show is het mogelijk de Cyber Led Robots op Stelten uit te breiden met oa. Vlammenwerpers, Knallend Confetti, CO2 Guns of een Lasershow. Onze professionele lichtjockey/technicus zorgt voor de transport, bediening, opbouw en afbouw van de special effecten rond het podium.

(Prijzen op aanvraag).

Voorbereidingstijd:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Onderwerp

Film / Movie, Future / Space

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Kleur

Geel, Rood

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.