Led Robot

Doe een aanvraag

LED Robot: ultieme publiekstrekker met meesterlijke robotbewegingen en adembenemende LED-verlichting, veelzijdig inzetbaar voor evenementen en thema’s, flexibele speeltijd voor optimale beleving.

Code: MOB-6647-008

Beschrijving

Meesterlijke robotbewegingen van de Led Robot: de ultieme publiekstrekker met LED.

Met een sublieme beheersing van mechanische robotbewegingen en bewegende onderdelen, is deze LED robot een ware sensatie voor het publiek. Gehuld in een pak vol met adembenemende LED verlichting en uitgerust met een geïntegreerde elektronische confetti shooter, belooft deze act een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de veelzijdigheid van deze LED Robot.
Deze Led Robot is niet alleen een visueel spektakel, maar biedt ook een veelzijdige inzetbaarheid. Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten, het creëren van een LED-show, het opvrolijken van een festival of het promoten van uw beurs, deze robot past zich aan aan de behoeften van uw evenement.

Geschikt voor diverse gelegenheden en thema’s
De veelzijdigheid van deze Led Robot komt tot zijn recht in verschillende evenementen en thema’s. Of het nu gaat om een futuristisch metalen thema, een glimp van de toekomst, een bruisend discotheek feest of een levendig winkelcentrum promotie, deze robot weet elk publiek te boeien.

Flexibele speeltijd – afgestemd op uw evenement
Deze Led Robot past zich moeiteloos aan uw evenement aan. U heeft de keuze uit een doorlopende show van 60 minuten of twee sets van 30 minuten binnen een tijdsbestek van 2,5 uur. Hierdoor kunt u de Led Robot op de meest effectieve manier inzetten om uw publiek te vermaken en betrekken.

Soort Act:
Mobiel Entertainment

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum EntertainmentBeurs & Promotie ActNetwerk MeetingClub EntertainmentLed EntertainmentKinder EntertainmentOpenings ActMarketing Act BrandingPodium Act, Thema Metaal, Thema Future, Thema Rood, Discotheek Act, Braderie, Jubileum, Thema Robot,

Speeltijd:
1x 60 minuten of 2x 30 minuten (binnen 2,5 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: MOB-6647-008

Voorbereidingstijd:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Film / Movie, Future / Space

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 30 min. (binnen 2,5 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…