Netwerk Led Robot

Doe een aanvraag

Code: MOB-6000-008

Beschrijving

De Netwerk Led Robot: perfecte publiekstrekker

De Netwerk Led Robot is de perfecte toevoeging aan uw evenement. Met de mogelijkheid om uw boodschap of bedrijfslogo op het LCD-scherm te tonen en een vriendelijke robotstem om de boodschap over te brengen, trekt deze robot niet alleen de aandacht, maar zorgt hij ook voor een persoonlijke touch.

Een multifunctionele act
Deze veelzijdige robot kan ingezet worden bij diverse evenementen en heeft meerdere functies. Of het nu gaat om een vrolijke ontvangst act, het overbrengen van een persoonlijke boodschap aan bezoekers, of het attenderen van het publiek op uw belangrijke boodschap, de Netwerk Led Robot staat voor u klaar.

LCD-Scherm: voor uw boodschap of bedrijfslogo
Met het ingebouwde LCD-scherm heeft u de mogelijkheid om uw eigen boodschap of bedrijfslogo te tonen aan het publiek. Dit zorgt voor een unieke en opvallende manier om uw boodschap over te brengen.

Compleet met een robotstem
De boodschap wordt compleet gemaakt door de vriendelijke robotstem. Hiermee komt uw boodschap op een unieke en interactieve manier tot leven.

Geschikt voor diverse evenementen en thema’s
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, een festival act, een opvallende openingsshow, LED entertainment of een beurs- en promotie act, de Netwerk Led Robot past zich moeiteloos aan aan de sfeer van uw evenement. Thema’s als metaal, toekomst, discotheek en robot worden hiermee extra benadrukt.

Soort Act:
Mobiel Entertainment

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openingsshow, Led Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Thema Metaal, Thema Future, Discotheek Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Robot, Marketing Act Branding

Speeltijd:
1x 60 minuten of 2x 30 minuten (binnen 2,5 uur)

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: MOB-6000-008

Voorbereidingstijd:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Film / Movie, Future / Space

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 30 min. (binnen 2,5 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.